Dirsegim...

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.193
78
31
Hanımlar dün akşamdan beri agridan duramıyorum.
Dirseğim kitlendi. Kolum bükülü duruyor. Hafif şiş ve ödemli. Dokunamıyorum bile dirseğime...
Doktora gittik.
Acildeki doktor röntgen istedi bir sey bulamadı.
Özele gittik oradaki doktorda röntgen istedi. Büyüme kemiği yerinden ayrılmış vidalamak lazim dedi.
Başka bi uzman tendon uçları hassaslarmşmıs diyor.
Elimi oynatamıyorum.
Bunu yasayan olsu mü?
Bebeğim var 45 günlük kucağıma alamıyorum agridan..
Başka doktor yok ilde..
Ağrı içindeyim.
Belki aranızda bunu yasayan olmuştur.
Ne yapmalı..

durduk yere olmaz o ya travma mı aldınız dirseğinize
Çocuğu hep o kolumda tutuyorum emzirilen vs onda oldu diyorum ama bilemiyorum. Aslında hafif ağrıyordu ama sorun etmedim. Dun akşam baya kitlendim kaldım. Sabah ağrıdan giyinemedim ağladım. Hala da kolum iptal. Parol verip yolladılar şimdilik o da hiç ise yaramıyor

Erzurum a gitsen

kaç yaşındasınız büyüme kemiği kapanmış olması lazım 18den küçük değilseniz bazen 25e kadar kalabiliyor ama.

ben kemik ayrılması olduğunu sanmıyorum travma yoksa tendon hassaslaşması olması muhtemel.

o kolunuzu kullanmamaya çalışın bi süre kas tahriplerinin iyileşmesi zaman alıyor malesef.

Emzirme zamanı bende de çok şiddetli olmuştu. Dirseğimde. Sonra kendiliğinden geçti

26 yaşındayım
bana da sacma geldi kemik olayı.
büyüme kemiği mi kaldı dedim doktora.
kapanması lazımdı ama enteresan ki siz de kapanmamış dedi

26 yaşındayım
bana da sacma geldi kemik olayı.
büyüme kemiği mi kaldı dedim doktora.
kapanması lazımdı ama enteresan ki siz de kapanmamış dedi

yani kolay kolay bişey demem ama travma olmadıkça çocuklarda görülen bir şeyin sizde olması çok zor.

devlet hastanesine güvenirdim ben olsam. mümkünse bir üniversite hastanesine görünün. bir de kullanmayın o eklemi dediğim gibi biraz istirahate alın zamanla toplayacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…