- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Çocuğu hep o kolumda tutuyorum emzirilen vs onda oldu diyorum ama bilemiyorum. Aslında hafif ağrıyordu ama sorun etmedim. Dun akşam baya kitlendim kaldım. Sabah ağrıdan giyinemedim ağladım. Hala da kolum iptal. Parol verip yolladılar şimdilik o da hiç ise yaramıyordurduk yere olmaz o ya travma mı aldınız dirseğinize
Erzurum a gitsenÇocuğu hep o kolumda tutuyorum emzirilen vs onda oldu diyorum ama bilemiyorum. Aslında hafif ağrıyordu ama sorun etmedim. Dun akşam baya kitlendim kaldım. Sabah ağrıdan giyinemedim ağladım. Hala da kolum iptal. Parol verip yolladılar şimdilik o da hiç ise yaramıyor
Evet hep aynı kolda tutuyorumBebeğimi hep aynı şekilde tuttunuz acaba emzirirken böyle kilitlenme gibi yaşanıyormuş çünkü .
Öyle düşünüyoruz. Devletteki ortopedi uzmanı da baksın eğer tedavi vs yapamazlar ise ya da ameliyat derlerse oraya gidicezErzurum a gitsen
Ya inşallah basit bir çözümü vardırÖyle düşünüyoruz. Devletteki ortopedi uzmanı da baksın eğer tedavi vs yapamazlar ise ya da ameliyat derlerse oraya gidicez
Çocuğu hep o kolumda tutuyorum emzirilen vs onda oldu diyorum ama bilemiyorum. Aslında hafif ağrıyordu ama sorun etmedim. Dun akşam baya kitlendim kaldım. Sabah ağrıdan giyinemedim ağladım. Hala da kolum iptal. Parol verip yolladılar şimdilik o da hiç ise yaramıyor
inanin bir anda oldu. önce ağrı başladı. eşim masaj yaptı koluma daha beter oldum.kitlendimcok gecmis olsun ne oldu da boyle oldu
Emzirme zamanı bende de çok şiddetli olmuştu. Dirseğimde. Sonra kendiliğinden geçtiÇocuğu hep o kolumda tutuyorum emzirilen vs onda oldu diyorum ama bilemiyorum. Aslında hafif ağrıyordu ama sorun etmedim. Dun akşam baya kitlendim kaldım. Sabah ağrıdan giyinemedim ağladım. Hala da kolum iptal. Parol verip yolladılar şimdilik o da hiç ise yaramıyor
26 yaşındayımkaç yaşındasınız büyüme kemiği kapanmış olması lazım 18den küçük değilseniz bazen 25e kadar kalabiliyor ama.
ben kemik ayrılması olduğunu sanmıyorum travma yoksa tendon hassaslaşması olması muhtemel.
o kolunuzu kullanmamaya çalışın bi süre kas tahriplerinin iyileşmesi zaman alıyor malesef.
sizde de kitlenme oldu mü?Emzirme zamanı bende de çok şiddetli olmuştu. Dirseğimde. Sonra kendiliğinden geçti
Yok öyle olmadı sadece şiddetli ağrı oldusizde de kitlenme oldu mü?
26 yaşındayım
bana da sacma geldi kemik olayı.
büyüme kemiği mi kaldı dedim doktora.
kapanması lazımdı ama enteresan ki siz de kapanmamış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?