Diren takılmalı mı sizce deneyimi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz

elifff0150

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
14
5
25
Kızlar meme büyütme amelliyatı olacağım ve görüştüğüm doktor diren kullanmadığını söyledi.Ama internette vs. diren kullanımının gerektiğini ve kapsül oluşumunu da bir noktada engellediğini falan okudum.Sizce ne yapayım başka bir doktorla daha görüşeyim mi bu diren olayı kafama takıldı normalde doktor çok içime sindi çok ilgili hakkında çok iyi yorumlar var sadece biraz pinpirikli bir insanım diren konusuna da taktım ister istemez ilk amelliyatım ve korkuyorum.Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım, çok hassas bir soru soruyorsun. Burada kimse takılır ya da takılmaz diyemez. Derlerse de bir şey ifade etmez. Operasyona göre ve operasyonun yapılış şekline göre takılan bir şey diren. Ben safra kesesi ameliyatı oldum. Bir çok arkadaşıma diren takılmadı ama bana takıldı. Sonuçta operasyon sırasında bile karar verilebilir buna. Ondan bu konuda görüştüğün doktora güven. Buradan gelecek tavsiyeler tamamen herkesin kişisel tecrübesi olacaktır. Doktorlar onlarca ameliyat yapıyor.

Haklısın aslında neticede doktor gerekiyorsa takmak zorunda boş yere ne kendini ne de beni riske atmaz yani hiçbir doktor.Teşekkür ederim yorumun için sürekli bir şeylere takıp amelliyatı öteliyordum

Hemşireyim ben ve protez taktırdım öncelikle kapsül oluşumunu engellediğini duymak çok saçma çünkü kapsül hemen oluşan bi şey değil uzun vadelerde çıkıyor en yakın dönemi 2-3 aydır. Ekstradan kanama durumunuza bağlı doktor takma ihtiyacı duyarsa zaten takacaktır size

Merhaba. Bende 2 gün kaldı direnler. Ameliyatın sabahı diren full dolmuştu. Doktor bana direnin sağlıklı olduğunu söyledi çünkü silikonu koymadan önce antibiyotikli serumla yıkıyolar o serum falan akıyormuş. Ben burada diren taktırmayan bazı kişilerin göğüslerinin morardığını da okumuştum. Emin olun çok acısız bir şey beni sadece 2. Gün biraz rahatsız etmişti. En azından bir gece takılmasının sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bence bir kaç doktordan fikir alın

Merhaba canım ben ameliyat olalı nerdeyse 1 ay olucak ve diren takılmadı asla morarma çatlama gibi şeyler olmadı tamamen ameliyat esnasında hastaya göre takılan bir şey bu

Benim dr bana ikisinde de taktı biri hastanede çıktı diğeri bugün çıktı.ama yeni çıkan hala ödemli. Dr sordum ben bunu diren takılı iken sende kanama oldu diye taktım dedi senden sornarki hastama takmadım mesela dedi. Normalde kana az bile olsa ben takarım diren takmak iyidir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…