• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon sınavına girmesem..

3 günde öğrenilir mi diyorsun sen şimdi? Canım ben cidden hiç bilmiyorum sürmeyi ama nasıl olacak? Gaz hangisi fren hangisi onu bile bilmiyorum bak sen düşün artık.. :50:

öğrenirsin çok zor değil canım ya.. al gitsin ehliyeti o kadar parana yazık.. sonra istemezsen yine kullanmazsın. dursun kenarda ehliyet. yaş büyüdükçe kullanmayı öğrenmesi daha zor oluyormuş..

Merhaba hanımlar,

Babam beni bir emrivakiyle ehliyet kursuna yazdırdı. İstemiyorum deyince tartışma çıkıyordu ben de sustum ve yazılı sınav günü geldi çattı, sırf parası yatırılmış diye girdim bugün sınava. Tek bir derse dahi gitmedim. Pazartesi günü direksiyon dersi başlıyormuş. Ben gitmek istemiyorum sınava da girmeyeceğim. Hakkım yanarsa yansın umrumda değil. Canım istediğinde tekrar kayıt olur kursa giderim. Benim sorum eğer ben bu direksiyon derslerini iptal edersem kalan taksitleri yine de ödemek zorunda mıyım?

Önümüzdeki sene ehliyete basvurmak gibi bir planin varsa, kursa bir sor bakalim hakkini muhafaza edemiyorlar miymis. Derslere gelemicem saglik sebeplerim oturu, o yuzden seneye tekrar bastan baslasam olur mu desen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar kafam çok karışık, bilgisi olan var mı acaba:52:

ben 12 temmuz yazılı ehliyet sınavını başarıyla geçtim. kursa yazılırken dediler ki direksiyon uygulama sınavı 3-4 ağustosda yapılır. bizde 10 ağustosa tatil ayarladık. şimdide diyorlar ki bayram dolayısıyla ertelenebilir.

1. 12 temmuz ehliyet sınavına girenler için direksiyon sınavı tarihini bilen var mı?
2. Sınava girmezsem ne olur? Sağlık raporu alsam işe yarar mı?

Evet kızlar 1 hafta direksiyon kursuna gittikten sonra ameliyat olmuştum 1 ay ara verdim tekrar gittim ama hocam değişmişti ve sil baştan oldu her şey.. Kafam çorba gibi oldu. Geçen hafta sınava girecekken sınav da iptal oldu, bugün girdim sınava ve kaldım. Zaten beklediğim bir şeydi ama çok üzüldüm yolu yarılamışken rampada duran otobüs birden önüme kırdı ben de durdum ve kaldırırken araba sürekli stop etti ki derslerde rampa kalkışında bir kere dahi sorun yaşamamıştım. Görevli hocama dönüp yer değişin hocam dedi. İşin kötüsü malum seminerler başlıyor ve ben yarın için izin almıştım çünkü yaklaşık 10 saatlik mesafede öğretmenim ve sadece gece otobüsü var ben sabah orda oluyorum. Telafi hemen bir hafta sonra oluyor mu ki? Ona göre müdürden izin almaya çalışçam 1 hafta, adam 1 gün izni bile zoraki verdi ne yapcam bilmiyorum. :KK43: Bir daha gelebilmem pek mümkün değil. Para da yansın istemiyorum.

Back