• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon sınavı

kızlar yarın direksiyon sınavım var ikinci girişim ilkinde çok heyecan yapmıştım elim Ayağım titremİyordu ama internette Sağdan soldan duydugum şeylerle korkarak girdim ilkinde,genelde tek hata yapsan indiriyorlar vermiyorlar falan diyorlardı .gayette iyi sürüyordum ama olmadı.gerçi iyi oldu daha fazla çalıştım güvenim geldi ama hala bi heyecan var öncekinde viteslere takmıştım Kafayı bakalım inşşallah bi sorun çıkmaz ,lütfen dua edin, sizlerin nasıldı direksiyon sınavınız
Canım ben 6 sene oldu alalı ehliyetimi ben otomatik ataba kullanıyordum.iş yogunlugundan direksiyon derslerine hiç gitmedim.hıcam alamazsın sen egliyeti dedi.gittim kullandım oark ettim aldım 85 puanla ama vitrs değiştirmeui bile bilmiyordum benim araba kendi değiştiriyordu zaten:-)ama o kadar rahatyım kı sankı gece gündüz öalişmiş gibiydim

Canım ben 6 sene oldu alalı ehliyetimi ben otomatik ataba kullanıyordum.iş yogunlugundan direksiyon derslerine hiç gitmedim.hıcam alamazsın sen egliyeti dedi.gittim kullandım oark ettim aldım 85 puanla ama vitrs değiştirmeui bile bilmiyordum benim araba kendi değiştiriyordu zaten:-)ama o kadar rahatyım kı sankı gece gündüz öalişmiş gibiydim
Aaa kendi arabanla,daha doğrusu kursa kayıt olmadan girildiğini bilmiyordum..darısı Başımıza uzun yıllar inş :))

Ben çok severim adaçayını. Ben de heyecan yapmaktan korkuyorum. Sanırım bana da iyi gelecek. Sınav günü mü içiyoruz peki :? :)

evet sınava bir iki saat kala içilmeliymiş :)
bende hiç sevmem adaçayını, artık biraz ılık yapıp bir dikişte içmeyi düşünüyorum.. başka türlü dizlerimin titremesine engel olmayacam sanırım:D

canım şu rahatlığı birde bize anlatsana :KK61:
ben park yaparken çok geriliyorum, afallıyorum.... haliyle komsyon benim o afallamamı görünce sıkıntı çıkaracaklardır bana , sürüşte viteslerde rampada vs hiç sorun yok çok şükür ama park olayı beni geriyor, iki hamlede girilen park olayı bende birçok hamleye sebeb oluyor off :mad:

evet sınava bir iki saat kala içilmeliymiş :)
bende hiç sevmem adaçayını, artık biraz ılık yapıp bir dikişte içmeyi düşünüyorum.. başka türlü dizlerimin titremesine engel olmayacam sanırım:KK70:

canım şu rahatlığı birde bize anlatsana :KK61:
ben park yaparken çok geriliyorum, afallıyorum.... haliyle komsyon benim o afallamamı görünce sıkıntı çıkaracaklardır bana , sürüşte viteslerde rampada vs hiç sorun yok çok şükür ama park olayı beni geriyor, iki hamlede girilen park olayı bende birçok hamleye sebeb oluyor off :mad:
Canım çok da kasma.park ederken dedikleri gibi yaparsan girersin ha giremedin vitesi geriye Alıp sağa çevirip sonra Öne Alıp yerine göre park edersen daha bile iyi olur.her zaman cuk oturamazsın zaten.bildiğini arabaya hükmettiğini anlarlarsa verirler zaten.benim babam kırk yıllık sürücü arabamız biraz büyük oraya giremedi ama sağ sol yaparak giriyor.yani çabalarsn onlarda yardım eder alısın

Canım çok da kasma.park ederken dedikleri gibi yaparsan girersin ha giremedin vitesi geriye Alıp sağa çevirip sonra Öne Alıp yerine göre park edersen daha bile iyi olur.her zaman cuk oturamazsın zaten.bildiğini arabaya hükmettiğini anlarlarsa verirler zaten.benim babam kırk yıllık sürücü arabamız biraz büyük oraya giremedi ama sağ sol yaparak giriyor.yani çabalarsn onlarda yardım eder alısın

canım hoca diyor ki, iki hamlede girmeyi becerdin becerdin, eğer beceremezsen üç beş hamle yaparsan olmaz elerler diyor.. :(
yani dubaların arasına hafif sokup, sonra olmadı bi ileri olmadı bi geri yapar durursan kesinlikle vermezler diyor.. o yüzden üç hamlede araba tam oturmuş olmalı diyor.. ilk hamlede tam sağ kırıp arakayı sokup, ikinci hamlede tam sol kırıp yerleşeceksin, son hamlende de çok azcık ileri alacaksın cuk oturacak sağ tekerler çizginin tam üzerinde olacak diyor.. ben acaba abartıyormu diye düşünüyordum çünkü ip gibi dümdüz olmak çok zor., ama komisyon üyeleri geçen sınavda çok kişiyi sırf park yüzünden elemişler.. geçen sınavdan derse gelenler var arkadaş olduk, muhabbet esnasında hep park park park lafı dönüyor.. onlardan da iyice emin oldum yani parkı sorun ettiklerini, keza hoca da defalarca söylüyor bunu..

Direksiyon Sınavına kendi arabanla girebildiğini bilmiyordum..

kendi arabasıyla değil canım, yanlış anlaşılma oldu sanırım, o bayan kendi arabasının otomatik vites olduğunu, ama sınavda normal vitesli arabayı hiç sorunsuz kullanabildiğini belirtmek istedi benim anladığım kadarıyla... kendi arabasıyla sınav olmak imkansız... asla izin vermezler..

canım hoca diyor ki, iki hamlede girmeyi becerdin becerdin, eğer beceremezsen üç beş hamle yaparsan olmaz elerler diyor.. :KK43:
yani dubaların arasına hafif sokup, sonra olmadı bi ileri olmadı bi geri yapar durursan kesinlikle vermezler diyor.. o yüzden üç hamlede araba tam oturmuş olmalı diyor.. ilk hamlede tam sağ kırıp arakayı sokup, ikinci hamlede tam sol kırıp yerleşeceksin, son hamlende de çok azcık ileri alacaksın cuk oturacak sağ tekerler çizginin tam üzerinde olacak diyor.. ben acaba abartıyormu diye düşünüyordum çünkü ip gibi dümdüz olmak çok zor., ama komisyon üyeleri geçen sınavda çok kişiyi sırf park yüzünden elemişler.. geçen sınavdan derse gelenler var arkadaş olduk, muhabbet esnasında hep park park park lafı dönüyor.. onlardan da iyice emin oldum yani parkı sorun ettiklerini, keza hoca da defalarca söylüyor bunu..
Fark ediyor demek ki şehirden Şehre..bazende hocalar korkutuyor ama sen de öyle bi durum yokmuş.ya canım çok pratik yap,başka diyebileceğim bişi yok sanırım :)

Merhabalar. Bugün ilk direksiyon dersi deneyimini yaşadım. Çok güzel geçti. Hocam çok beğendi. İki günde yapacağımız işi bir güne sığdırdın. 10 numara dedi sağolsun. Umarım sınavda da böyle olurum ve heyecan yapmadan geçerim. Herkese çok çok başarılarr :) :) :)

Back
X