Nasıl sadece bi saat çalışmayla girmedin demi canım:)Valla ben dört sene önce girdim ,sınavdan bir gün önce hoca tuttum 1 saat beni sınava girceğim bölgede çalıştırdı. Ertesi gün gittim besmelemi çektim su gibi geçti:) hayırlı olsun şimdiden dua et hiçbişicik olmaz
Ay o aynalara bakmak en iyi yaptıgım şey canım ya,ama gecen gün hocam yola büyülenmiş gibi bakıyorsun dedi arada da dalıyorum dalmak derken vitesi düşünüyorum mesela sinyali biraz geç veriyorum.hızda da Alıp başımı gidiyorum yani genelde hocalar iyi sürdüğümü Arabanın altımda kaydığını falan Söylüyorlar ama genelde ikinci turda oluyor bu ilk turdaki çok kötü diyorlar yani arabaya alışamıyorum hemen.Sınav da tek tur maalesefEvet bu yıl daha da çok sıkı tutulmaya başlandı. Tek hata da araçtan indirilen çok olmuştu. Ancak öyle stop ettirme falan değil. Vites birdeyken sürme, hızı ayarlayamama, sinyal vermeme gibi şeyler.
Ben ilk seferde almıştım. Stop ettirdiğim için vermezler sandım ama kursum tanıdıktı ve iner inmez çok iyi sürdün demişti. Hocalar bilerek yolda stop ettiriyolarmış o panikle trafikte tekrardan aracı çalıştırabiliyo musun diye...
Bi'kaç kişi heyecandan anahtarı nasıl çevireceklerini unutmuşlardı.
Panik yapma normalde sürüyosan her türlü alırsın.
Bu stop işini öğrendiğimde iyi oldu çünkü ilk girişimde ben kendi hatamı görüyorum komisyon sildik falan dedi anlamadım Parkı da iyi yapmayınca boşuna sürdürecekler dedim indim.Aslında iyi adamlarmış turu bitirsem vericeklermiş.şimdi yarın huysuz huysuz tipler gelmesin amanEvet bu yıl daha da çok sıkı tutulmaya başlandı. Tek hata da araçtan indirilen çok olmuştu. Ancak öyle stop ettirme falan değil. Vites birdeyken sürme, hızı ayarlayamama, sinyal vermeme gibi şeyler.
Ben ilk seferde almıştım. Stop ettirdiğim için vermezler sandım ama kursum tanıdıktı ve iner inmez çok iyi sürdün demişti. Hocalar bilerek yolda stop ettiriyolarmış o panikle trafikte tekrardan aracı çalıştırabiliyo musun diye...
Bi'kaç kişi heyecandan anahtarı nasıl çevireceklerini unutmuşlardı.
Panik yapma normalde sürüyosan her türlü alırsın.
Bu stop işini öğrendiğimde iyi oldu çünkü ilk girişimde ben kendi hatamı görüyorum komisyon sildik falan dedi anlamadım Parkı da iyi yapmayınca boşuna sürdürecekler dedim indim.Aslında iyi adamlarmış turu bitirsem vericeklermiş.şimdi yarın huysuz huysuz tipler gelmesin aman
sanırım bizim kursta öyle Şeyler yok ama sayemde istedikleri oluyor heyecanımda Sağolsun,birde elleri titreyenler,dizleri titreyenler bile varmış tabi ki üzüldüm onlara ama biraz Daha iyi oldum inanç bakımından.ben de çok hızlı sürüyorum yarın en çok ona dikkat edicem..özellikle okul geçitinin orda dikkat etmem Lazım.mümkün olduğunca yavaş sür ben biraz hızlı kullanıyordum korktular benden park yaparkende dubaya carpmistim ama hocalardan sonra duydum komisyon üyeleri bilerek daraltmis amaç para koparmak tabi.. ve herkesi toptan 3. sınavda geçirdiler artık pes yani yardımcıda oldular hemen in falan olayı olmadı. tamamen onlara kalmış canım ama sen yinede dikkatini dagitmamaya çalış başarılar diliyorum Allah yardımcın olsun...
aaa o konuşturmalar da mı bilerek yapılıyormuş ben hiç pas vermiyordum valla.bende şimdi ilk arabamda stop ettirmedim derslerde falan ama sınavda önüme araba çıktı orda stop etti o da senin suçun Değil falan dediler ama ben koptum ordan sonra.sınavı geçemeyince babamın arabasını kullandım onda da biraz alışınca stop ettirmedim ama arabalarda yağ mesafesine göre değişiyormuş o stop etme seviyesi.Son derste de benim ilkininin rengi farklı direksiyonu gevşek bi versiyonunu sürdüm Allah'ım ne stop ettirmek kalkışlar falan berbattı ikinci turda düzeltebildim.Park konusunda da küçük arabalarda park ediyorsun da büyük arabada babam bile park edemedi.yani uğraşması gerekti birazBen normalde ilk ders dahil hiç stop ettirmediğim için sınavda anlamıştım biraz. Adam benden önce basıyodu alttan hatta bi'kaç kere müdahale etmeyin lütfen bi'sorun olursa basarsınız diye uyarmıştım
Parkı kaç yıllık sürücüler bile bazen yapamıyo diye çok üstüne düşmüyolar. Sinyallerini unutma en dikkat ettikleri o. Bi'de konuşturunca dalgın olma dedin ya sinyali falan düşünüyorum diye onu çaktırma yani.
Beni okadar çok konuşturmuştu ki kapa çeneni sürücü konuşturulmaz diyecektim artık
çok az calısmıstım daha öncesinde hemde baya az:) şimdi sorsan asla manuel araba kaldıramam o an nasil sürmüşüm bende bilmiyorum:)))Nasıl sadece bi saat çalışmayla girmedin demi canım:)
Tamam takmıyor havasında olup heyecanımı belli etmezsem tamamdır :)) Bende de var,bi hata yaparsam devamı gelir ama diğeri için aynı şeyi söyleyemicemHareketlerini sanki otomatik yapıyormuş gibi hissettir gözetmenlere. Hiç takmıyormuş havasında olHeyecanını belli etme.
Ben geçen sene aldım, direksiyon sınavımda yolları dolandık ayrı, bi de okul bahçesine soktular beni, orda bekledik birazAma benim şu özelliğim var o an bi hata yapmazsam öyle gider, ama bi hata yaparsam gerisi takır takır gelir
Dediğim gibi sadece soğukkanlı ol, yanındakiler yabancı biriymiş gibi hissetme. Hatta arkana hiç bakma
Arabayı usülünce kaldır, durdur, parket, hız sınırına uy yeter
Başarılar
Ay ben de unuttum emniyet kemerini,adamlar Önceliğimiz güvenlik falan dediler ama araba dandikmiş bizim ötmediBen de yaz günü deli sıcakta girmiştim sınava. Ama heyecandan elim ayağım buz gibiydi.
Direksiyona oturdum ayna kontrol ettim, koltuk düzelttim.
Hazırsanız gidelim dediler hazırım dedim ve sol sinyali verip çıktım yola ki komisyondaki memur;
"Bravo, sinyal verip çıkan nadir sürücü adaylarındansınız." dedi ve emniyet kemeri takmadığıma dair uyarı sesi gelmeye başladı.
Aa unutmuşum dedim sağa çektim, kemeri taktım ve devam ettim.
Sürüş sorunsuzdu ama ben böyle bir hatayı affetmeyeceklerini düşünmüştüm. Kaldım gözüyle bakarken 90 la geçtim..
ikinci sinavinuzda gecebildiniz mu ben ikinci sinavda gectim sukur ikincide o heyecaj azaldi tabi gitmedeb adacayimida ictimTebrikler canım ,darısı Başımıza,rahatladım sanki biraz :) Teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?