Ya adam dengediz bişeydi zaten. Bıraksaydı ben çok rahat yapardımŞoför ile konuşmak yasaktır diyerek tatlı sert uyarsaydınız. Aynısı sınavda benimde başıma geldi adamın sorduğu soru yüzünden sinyalin birini unutmuştum. Park ettikten sonra konuşalım isterseniz demiştim.
Kesinlikle. Sadece bırakmk için uğraşıyolaradam resmen sınavdan kalman için elinden geleni yapmış
Ya işte brn diğer 2sınava giremedim memleketteydim son bi hakkım kaldı. O haftada nişanım var tamamen pes etmeyi düşünüyorumSinavlari artik çok zorlastirdilar. Ehliyet vermemek için ellerinden geleni yapiyorlar. Öğretmen arkadasim direksiyon sinavinda heyecanlanmamasina ve doğru kullanmasına rağmen ki müfettişler arkadasimi taniyordu ona rağmen dördüncü girişinde ehliyetini aldi.
Ya bence o sorumlularıda denetleyen niri olmalı...Canim bende motosiklet sinavinda cok zor seyler yasadim insanlarin onunnde bi is yapamam ve rahatsiz olurum herkes bana bakinca ve alanda hep kalabalik olur tek bayanda ben oldugumdan gozler daha bi ustumdeydi sanki surebilecek mi der gibi baktijlarini disunuyodum ve sinav sorumlularida ayri moralimi bozuyordu bende biraktim almadim ehliyet kotu ama oyle surdum
Konu zaten o değil. Ben araba kullanırken müdahale etmesi. Sonçta şoförede akıl vermiyoruz biz demiyani kazaların %80 i sürücü hatalarından kaynaklıyo tabii ki o denetleyen sizinle konuşacak radyoyu açıp kapat diyecek belki silecekleri çalıştırcak.bunları araba kullanıyoken yapamıyorsanız zaten ehliyet falan almayın siz.yeterince trafik canavarı var zaten yollarda
Geçmiş olsun,bende geri gidemedim ve kaldım.İkinci sınav ne zaman olur ve nekadar ödememiz gerekiyor bilgin varmi?Kızlar bugün sınavım vardı herşey çok güzel gidiyodu heyecanımı yendim güzel bi şekilde araba kullanıyorum. Sinyalleri düzgün kullandım park etmeye başladığım sırada adam benle konuşmaya başladı. Ben güzelce park ettim yok arkada 50 cm yok yanda 50 cm. İnip ölçeyim mi napayımsonra geri çıkacam adam hala konuşuyo ve bana panik yaptırdı ben herzamn yaptığım şeyi yapamadım. O kadar sinir oldum ki o konuşmasa herşey çok güzel gidiyodu. Şimdi kendime olan güvenimde gitti moralimde bozuldu üstüne bide hocada lkızıyo. Niye yapamadın diye. bi dahaki sınava napacam ya
Cnm 4 hakkını doldurmadıysan 50 tl yine. 11 12 ekim dediler. Benim o son hakkım diper 2sine giremedim memleketteyim dieGeçmiş olsun,bende geri gidemedim ve kaldım.İkinci sınav ne zaman olur ve nekadar ödememiz gerekiyor bilgin varmi?
Kim ne derse desin,kizmasinlar bana ama kendi akrabaları olsaydı aynını yapacaklar miydi çok merak ediyorum???Cnm 4 hakkını doldurmadıysan 50 tl yine. 11 12 ekim dediler. Benim o son hakkım diper 2sine giremedim memleketteyim dieo haftada nişanm var
Ya benim sınavma müdale etti direk. Elim ayağıma dolaştı. Oda yetmzmiş gibi kurs hocası kızıyo.Kim ne derse desin,kizmasinlar bana ama kendi akrabaları olsaydı aynını yapacaklar miydi çok merak ediyorum???
İnince bagirsaydin itiraz etseydin keskeYa benim sınavma müdale etti direk. Elim ayağıma dolaştı. Oda yetmzmiş gibi kurs hocası kızıyo.
Yapamadım diorm anlamıyo. Ama bende karar verdim o ehliyeti alacam :) zaten gözetmenlerde iyi araba kullancak tipte yoktu:)İnince bagirsaydin itiraz etseydin keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?