Direksiyon sınavı

Tirem

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
101
32
21
Kızlar pazartesi,salı,Çarşamba, günleri direksiyon dersleri aldım hoca iyi kullanıyorsun direksiyon hakimiyetin iyi ilkte geçersin dedi ama ben kendime güvenemiyorum yani hoca anlatırken yapabiliyorum ama sustuğu zaman karıştırıyorum manuel olduğu içinde ayrı geriliyorum debriyaj çok sıkıntı yaratıyor içimi ferahlatıcak şeyler diyin valla çok tedirginim 2.ye kalmak bidaha o parayı ödemek istemiyorum

Şöyle söyleyeyim hayatım boyunca birçok okul, iş sınavlarına girdim ama en heyecanlı olduğum alan ehliyetti. Sana bir şey söyleyeyim bu sınavın anahtarı sakin olmak. Sen her şeyi biliyorsun aslında sadece yanında biri olduğu için geriliyorsun. Biz hocamla her gün son dersimizi sınav provası yapardık o hiçbir şey söylemezdi ben yapıyordum her şeyi o da bitirince yorumunu yapıyordu sen de bunu isteyebilirsin. Sınavın ne zaman? Genelde direksiyon hocaları dürüst oluyor gecersin dediyse gercekten iyi sürüyorsundur ha şöyle ki eğer kalırsan da sanırım ders alıyorsun tekrar daha iyi öğrenmiş bir şekilde alırsın ehliyetini hayatın sonu değil hayırlısı olsun, sınavında başarılar

Ne zaman olduğunu bilmiyorum yani söylemiyorlar milli eğitim belirlediği için kurs bişey diyemiyor bu ayın 20 ve 21'inde sınav varmış ama benimde olabilir belli değil daha evet bir sonraki ders alışımda hepsini ben yapmayı denicem evet geçersin dedi ama çok panik stres yapıyorum kasıyorum kendimi onları yapmasam belki rahat olsam olmayacak elbette hayatın sonu değil ama ilkte geçmek istiyorum herkes gibi teşekkür ederim sağolasın canım

Ben de cok heycanlanmistim ama o an yapiyorsun yani araba kullanmayi unutmuyorsun. Sadece cok dikkatli olman gerek. Sinyal vermeyi unutmamalisin arabayi istop ettirmemeye dikkat etmelisin. Ben cok heycanliydim ilkinde sinyali ikinci kez unuttum ve kaldim hep park etmekten korkardim ikincide sorunsuz gectim sukur.

Ay araba kullanmayı unuturum yapıcaklarımı unuturum felan diye aşırı gerginim ya hele sinyal konusu bende bazen unutuyorum vermeden çıkıyorum park etmelerim güzel ama istop vs debriyaj kavrama noktasında sorun yaşıyorum inşallah bende geçebilirim

ben öğrenene kadar 2 tane lastik yaktım yani benim kadar zor öğrenen yoktur araba kullanmayı ama sınavdan önce sürekli pratik yapmistim. her fırsatta arabayla çıkıyordum. günde en az 3-4 saat arabadaydım sınava girdiğim gün kalbilirim de gecebilirim de kafasıyla rahat bir sekilde gittim. abimle, babamla sürüyormusum gibiydi zaten araba ile ilgili hiç konusmadık hep havadan sudan bir muhabbet döndü. o yüzden o heyecan da ilk 5 dk sonra tamamen gecti. siz de stres yapmayın. en kötü ne olabilir

Ahahahaha ay yok o kadar vasat değilimdir sadece panik yapıyorum panik stres yaptığım içinde bildiklerimi unutuyorum bende pratik yapıcam elimden geldiğince komisyonlar filan iyi olursa rahat olunur tabide şans işi biraz da yani en kötü ne olabilir kalırım canım

yani.. ve kendinizi kalırsanız da kötü hissetmeyin. benden kat kat iyi kullanan ve daha fazla tecrübesi olan arkadasım ilk denemede alamadı mesela. iyi kullanamadığından değil sadece heyecan yaptığından. bense tek seferde aldım. o yüzden sakin olmaya bakın. kimler kimler alıyor ya hu

Evet biliyorum ediyorum kafasıyla bakmıyorum zaten eşim hocam biliyorsun sen ilkte geçersin demesine rağmen ben tam tersini düşünüyorum biliyorum ediyorum diyerek öğrenime kapatıyor insan kendini bende o heyecanı stresi üzerimden atıp öyle kullanırım idare etmeye çalışırım inşallah dimi kimler kimler alıyor bende alırım kafasıyla oturmak lazım koltuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…