Umarımm çok teşekkür ederimHakkınızı yakmayın tekrar yazılı sınav stresini yaşamayın.ben de otomatikte ikinci sınavda geçtim.bence sürüş sınavda değil hayatta öğreniliyor. Orda ezber bilgilerle park yaptiriliyor. Orda ki kurallara uyun.rahat olun bu sefer .inşallah şansınız yaver gider. Buraya yazarsınız müjdeli haberi
Emek ve ödediğim paraya acıyorum gerçekten. Umarım bu sefer geçeriz size de başarılar diliyorumBenden 600 istediler. Ben de 4.ye giricem.Hep park yaparken hafif dubaya carptigimdan kaldım. Beni hiç idare eden olmadı.Ama duyuyorum idare eden yardımcı olan komisyonlari.Haksizlik değil mi. Ediyorsa herkese etsinler yada hiç kimseye etmesinler .Yine kalırsam diye stres var. Çünkü az bı para değil ve kaçıncı verişim.
Merhaba herkese
Direksiyon sınavından 2. Defa kaldım ve 3. Sınavıma girip girmeme konusunda kararsızım. Ek 5 ders daha alacağım ve şubat ayında sınavım olacak. Ama bu benim için maddi açıdan büyük külfet. 550 tl daha para yatırmam gerekiyor. Şimdiye kadar 2.500 TL yatırdım. Bir de ya yine kalırsam korkusu var. Kendimi bu kadar stresli bilmezdim ama bu sınavın konusu bile açılsa elim ayağım titriyor. İnanılmaz bir stres oldu benim için. Derslere işten gidiş geliş de zor oluyor. Ayrıca bu sınavda hocam değişecek ve alıştığım aracı kullanmayacağım. Siz olsanız ne yapardınız yine de her şeye rağmen dener miydiniz ?
Bu arada sinava girmek için şubat ayı son tarih. Daha da ertelersem hakkım yanıyor ve kursa baştan kayit yaptırmam gerekiyor.
Ben olsam bu son sinava girer ve ehliyetimi alirdim.Korkularimi bi tarafa birakir ve araba kullanan insanlarin benden ne fazlasi var ben daha guzel kullanirim deyip otururdum direksiyonun başinaMerhaba herkese
Direksiyon sınavından 2. Defa kaldım ve 3. Sınavıma girip girmeme konusunda kararsızım. Ek 5 ders daha alacağım ve şubat ayında sınavım olacak. Ama bu benim için maddi açıdan büyük külfet. 550 tl daha para yatırmam gerekiyor. Şimdiye kadar 2.500 TL yatırdım. Bir de ya yine kalırsam korkusu var. Kendimi bu kadar stresli bilmezdim ama bu sınavın konusu bile açılsa elim ayağım titriyor. İnanılmaz bir stres oldu benim için. Derslere işten gidiş geliş de zor oluyor. Ayrıca bu sınavda hocam değişecek ve alıştığım aracı kullanmayacağım. Siz olsanız ne yapardınız yine de her şeye rağmen dener miydiniz ?
Bu arada sinava girmek için şubat ayı son tarih. Daha da ertelersem hakkım yanıyor ve kursa baştan kayit yaptırmam gerekiyor.
Benim 10 hakkım olsa 10 tanesini de kullanırdım.Merhaba herkese
Normal hayatta duba diye bir şey yok biliyorsundur inşallah.Tamam işte normalde çarparsanız ne olcak ehliyeti bakkaldan mı aldınız diyecekler, kusursuz parka çalışın, siz böyle ehliyet alırsanız diğer insanların aracına çarparsınız yazık değil mi
Direksiyon sınavını 4. Seferde kazanmış biri olarak yazıyorum son hakkınıza kadar pes etmeyin ben 4. Girişimde sanki hocalar biraz daha toleranslıydı gibi hissettim
Bende pazar günü 4.sınavıma gireceğim bide 6 haftalık hamileyim çok telaş stres yapıyorum sınavı 1 hafta daha ertelemek istedim önce tamam dediler şimdi girmen lazım dediler zorla sınava sokma çabasındalar uğraşmak istemiyorlar geçersen geç geçmezsen işimize gelir modundalarDireksiyon sınavını 4. Seferde kazanmış biri olarak yazıyorum son hakkınıza kadar pes etmeyin ben 4. Girişimde sanki hocalar biraz daha toleranslıydı gibi hissettim
Ben 4. De stop ettirmiştim ama bozuntuya vermeden devam ettim onlarda bi şey demedi geçirdi sakin olmak işin yarısını halletmek demek zatenBende pazar günü 4.sınavıma gireceğim bide 6 haftalık hamileyim çok telaş stres yapıyorum sınavı 1 hafta daha ertelemek istedim önce tamam dediler şimdi girmen lazım dediler zorla sınava sokma çabasındalar uğraşmak istemiyorlar geçersen geç geçmezsen işimize gelir modundalar
kalma sebebiniz nedir.park ta kaldiniz buyuk ihtimalle .sadece park calisabileceginiz bir hoca tutun ve ondan sonra sinava girin pratik yapin once.toplam 5 hakkinjz var 2 si gitmis 3 kalmis daha rahat olmaya calisin sinavlardaMerhaba herkese
Nasıl sakin olabilirim bir öneriniz var mıBen 4. De stop ettirmiştim ama bozuntuya vermeden devam ettim onlarda bi şey demedi geçirdi sakin olmak işin yarısını halletmek demek zaten
Bence geçersiniz, tekrar kayıt olmakla uğraşmayın 3. Sınavda geçersinizMerhaba herkese
1 buçuk sene oldu geçtim çok şükür:)2500 para mı şu devirdedüzgün çalışın girin bari insan stres olur kalıp durunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?