Çok fazla ders aldım aslında sorun yok araba kullanmamda ama park esnasında dubaya çarptığım için kaldımBacım sen önce bi pratik yap biri sana düzgün yerde direksiyon çalıştırsın, bu kadar tecrübesizlikle ehliyet alsan ne olacak? Kazaya karışırsın. Sonra kendinden emin olduğunda sınava tekrar gir
Yaa deneyeceğimDene ve Sakiz cigne cok iyi geliyor bizim kurstakiler hep sakiz çiğnedi gecti hatta mufettisler hocam bu ne dedi sizdeki herkes sakiz çiğniyor dedi bende iyi geliyor demistim
Tamam işte normalde çarparsanız ne olcak ehliyeti bakkaldan mı aldınız diyecekler, kusursuz parka çalışın, siz böyle ehliyet alırsanız diğer insanların aracına çarparsınız yazık değil miÇok fazla ders aldım aslında sorun yok araba kullanmamda ama park esnasında dubaya çarptığım için kaldım
Haklısınız ama ya yine kalırsam diye çok endişeleniyorum o yüzden kaçıyorum aslında ama deneyeceğim sanırımHatalarınız nerede mesela onu bilin ve ona göre bir çalışma talep edin. Sonuna kadar gelmişsiniz. Neden bırakacaksınız ki?
Kaldım zaten merak etmeyin kimseye çarpma riskim yok şu an arabalarınız güvendeTamam işte normalde çarparsanız ne olcak ehliyeti bakkaldan mı aldınız diyecekler, kusursuz parka çalışın, siz böyle ehliyet alırsanız diğer insanların aracına çarparsınız yazık değil mi
Yaa çok sevindim sizin adınıza. Umarım bu sefer başarırımDireksiyon sınavını 4. Seferde kazanmış biri olarak yazıyorum son hakkınıza kadar pes etmeyin ben 4. Girişimde sanki hocalar biraz daha toleranslıydı gibi hissettim
Bence dene ben 3. Aldım ilkte alan daha iyi araba kullanıyor direk trafiğe çıkar gibi bi algı var millette alakası yok ben ilkte alan bi çok kişiye rağmen çok iyi araba kullanıyordum eğitimde ,hatta hocam eğitim dışında da sürdürüyordu sıfır hata ile sürüyordum ama sınavda komisyondan kaynaklı insan ister istemez strese giriyor evet stresli araba kullanacağımız zamanlar da olucak ama ben hep ufak bi dubaya değmeyle kaldım komisyon bile her seferinde dışardaki müfettiş olması bunu görmezden gelirdik diyorlardı kendine güven korkma ne kadar rahat ve relax olursan geçersin şuan ilkte ehliyeti alan arkadaşımlarım trafiğe çıkmaktan korkuyor ama ben korkmuyorum daha iyi öğrendim ve bende sürücü kursunda öğrendimÇok fazla ders aldım aslında sorun yok araba kullanmamda ama park esnasında dubaya çarptığım için kaldım
Ben manuele yazılmıştım umarım bu sefer son olur çok teşekkür ederimben otomatik viteste üçüncü de geçtim. hocalar daha tolerans gösterdi +1. asla heyecan yapmayınnnn ucunda ölüm yokkkkk
Haklısınız ama ya yine kalırsam diye çok endişeleniyorum o yüzden kaçıyorum aslında ama deneyeceğim sanırım
Otomatik ehliyet alınıyormuymuş benim yaşadığım şehirde sadece manuel ehliyet veriliyorben otomatik viteste üçüncü de geçtim. hocalar daha tolerans gösterdi +1. asla heyecan yapmayınnnn ucunda ölüm yokkkkk
Bdn de aynı şekil kaldim gayet iyi gidiyordu ama dubaya çarpınca müfettiş izliyor diyerek indirdilerBence dene ben 3. Aldım ilkte alan daha iyi araba kullanıyor direk trafiğe çıkar gibi bi algı var millette alakası yok ben ilkte alan bi çok kişiye rağmen çok iyi araba kullanıyordum eğitimde ,hatta hocam eğitim dışında da sürdürüyordu sıfır hata ile sürüyordum ama sınavda komisyondan kaynaklı insan ister istemez strese giriyor evet stresli araba kullanacağımız zamanlar da olucak ama ben hep ufak bi dubaya değmeyle kaldım komisyon bile her seferinde dışardaki müfettiş olması bunu görmezden gelirdik diyorlardı kendine güven korkma ne kadar rahat ve relax olursan geçersin şuan ilkte ehliyeti alan arkadaşımlarım trafiğe çıkmaktan korkuyor ama ben korkmuyorum daha iyi öğrendim ve bende sürücü kursunda öğrendim
2 defa sınava girip kaldıysanız 3. ye girmeme gibi bi lüksünüz yok yani kalmış sayılacaksınız otomatikman.Merhaba herkese
Direksiyon sınavından 2. Defa kaldım ve 3. Sınavıma girip girmeme konusunda kararsızım. Ek 5 ders daha alacağım ve şubat ayında sınavım olacak. Ama bu benim için maddi açıdan büyük külfet. 550 tl daha para yatırmam gerekiyor. Şimdiye kadar 2.500 TL yatırdım. Bir de ya yine kalırsam korkusu var. Kendimi bu kadar stresli bilmezdim ama bu sınavın konusu bile açılsa elim ayağım titriyor. İnanılmaz bir stres oldu benim için. Derslere işten gidiş geliş de zor oluyor. Ayrıca bu sınavda hocam değişecek ve alıştığım aracı kullanmayacağım. Siz olsanız ne yapardınız yine de her şeye rağmen dener miydiniz ?
Bu arada sinava girmek için şubat ayı son tarih. Daha da ertelersem hakkım yanıyor ve kursa baştan kayit yaptırmam gerekiyor.
Çok haklısınız. Ben de genel olarak başarılı bir insanım diyebilirim belki de o yüzden bu başarısızlık beni yıprattı alışık olmadığım içinHepimizin hayatında başarısızlıkları yok mu?
Üniversiteye kadar çok başarılı idim.
Üniversiteye çok çok iyi bir sıralama ile girdim. Ama ne oldu? Bir ders yüzünden senelerce okul uzattım. Ama bitti aldım diplomayı.
Bu da öyle bir şey. Direneceksiniz, çalışacaksınız. Bir şekilde alınmıyor mu ehliyet? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?