İnşallah canım.canım bence bol bol pratik yaparsan halledersin diye düşünüyorum. benim şöförlüğüm yok burdan eminim yardım eden olur
Merhabalar araba kullananlar bakabilir mi. Direksiyon sınavından kaldım komisyondakiker dedi ki direksiyon hakimiyetin çok kötü. Özellikle dönel kavsaktan dönerken, arabayı calistirip ilk kalkışta ve kavsakkya ne kadar direksiyonu cevire irecegimi anlamadım. Com büküyorum olmuyor az büküyorum yine olmuyor . Dönerken arabanin ön kaputuna bakarak mi ceviriyorsunuz direksiyonu.duz yolda sikinti yok , parklarda da sıkıntı yok ama kavşaklarda çok sıkıntı var ne yapmak lazım püf noktası nedir bu işin lutfen yardım edin. Hocam diyor en kolay şeyleri yapamiyon
Aynı şekilde ben de kalmıştım. Kavşakta direksiyonu döndürürken kontrollü döndürmek gerekiyor. Mesela kavşak sola doğru ve direksiyonu sola çeviriyorsun o şekil çok çevirirsen kaldırıma çıkıyorsun(ilk sınavda bu şekil kaza yapacakken kaldım). Bunu önlemek için de direksiyonu sola çevirirken arada sağa doğru çevir mi kaldırımla arandaki mesafe artsın.Merhabalar araba kullananlar bakabilir mi. Direksiyon sınavından kaldım komisyondakiker dedi ki direksiyon hakimiyetin çok kötü. Özellikle dönel kavsaktan dönerken, arabayı calistirip ilk kalkışta ve kavsakkya ne kadar direksiyonu cevire irecegimi anlamadım. Com büküyorum olmuyor az büküyorum yine olmuyor . Dönerken arabanin ön kaputuna bakarak mi ceviriyorsunuz direksiyonu.duz yolda sikinti yok , parklarda da sıkıntı yok ama kavşaklarda çok sıkıntı var ne yapmak lazım püf noktası nedir bu işin lutfen yardım edin. Hocam diyor en kolay şeyleri yapamiyon
Yola göre kavşağa göre çevireceksiniz..Aracınızin gittiği yöne ne kadar döndüğüne göre ayarlayacaksinizMerhabalar araba kullananlar bakabilir mi. Direksiyon sınavından kaldım komisyondakiker dedi ki direksiyon hakimiyetin çok kötü. Özellikle dönel kavsaktan dönerken, arabayı calistirip ilk kalkışta ve kavsakkya ne kadar direksiyonu cevire irecegimi anlamadım. Com büküyorum olmuyor az büküyorum yine olmuyor . Dönerken arabanin ön kaputuna bakarak mi ceviriyorsunuz direksiyonu.duz yolda sikinti yok , parklarda da sıkıntı yok ama kavşaklarda çok sıkıntı var ne yapmak lazım püf noktası nedir bu işin lutfen yardım edin. Hocam diyor en kolay şeyleri yapamiyon
Eğer tam dönecekseniz bayağı çevirmeniz gerekiyor ve önünüze bakmanız yeterli araba kaputuna bakmanıza gerek yok. Bir de kaldırımla mesafeyi ayarlamanız gerekiyor tüm bunları yaparken. Aslında araba kullanmak tamamen göz kararı olan bir şey. Sınav öncesi sürekli sürmeniz gerekiyor unutuluyor çünkü.Merhabalar araba kullananlar bakabilir mi. Direksiyon sınavından kaldım komisyondakiker dedi ki direksiyon hakimiyetin çok kötü. Özellikle dönel kavsaktan dönerken, arabayı calistirip ilk kalkışta ve kavsakkya ne kadar direksiyonu cevire irecegimi anlamadım. Com büküyorum olmuyor az büküyorum yine olmuyor . Dönerken arabanin ön kaputuna bakarak mi ceviriyorsunuz direksiyonu.duz yolda sikinti yok , parklarda da sıkıntı yok ama kavşaklarda çok sıkıntı var ne yapmak lazım püf noktası nedir bu işin lutfen yardım edin. Hocam diyor en kolay şeyleri yapamiyon
Direksiyona bakarak çeviriyorum o yüzden de arabanın önünü kaçırıyorum bı beceremedim gittiYola göre kavşağa göre çevireceksiniz..Aracınızin gittiği yöne ne kadar döndüğüne göre ayarlayacaksiniz
Direksiyona bakmayacaksınız yola bakacaksınız,direksiyona bakarsanız yapamazsinizDireksiyona bakarak çeviriyorum o yüzden de arabanın önünü kaçırıyorum bı beceremedim gitti