- 5 Eylül 2010
- 1.262
- 1.689
- Konu Sahibi merkur_kedisi
Öncelikle merhaba arkadaşlar,Şubat ayında ehliyet almak için teorik sınava girdim ve başarılı olarak direksiyon dersine hak kazandım.daha sonra direksiyon derslerine başladım.Hocam iki gün beni boş toprak bir arazide araç kullandırdı.fakat ne vites çalışması nede dur kalk yaptırmadı.sadece kontağı çevirdim ve sürdüm.Geri gitmeyi bile göstermedi.herneyse iki gün sonra beni trafiğe çıkardı,sınav alanını başından sonuna kadar dolaştırdı.heyecanlı ve panik bir yapım var.bunun farkındayım üstüne üstlük hamileyim.2 gün sadece hiç bir şekilde parkur yapılması gerekenleri öğretmeden beni boş yere sınav alanını dolaştırdı.Bana niye park ve diğer yapılması gerekenleri öğretmiyorsunuz diyince seni yeterli görmüyorum durunca vitesi 1e almayı unutuyorsun ve ancak 4. sınavda alırsın dedi.bu şekilde benim dört günüm gitti 5. gün beni dur kalk çalıştırdı yarım saat kadar.onun dışında bana özel ders almam gerektiğini söyledi.ve buda benim moralimi bozdu.şimdi ben parkurda nerde yapılacağını bilmiyorum.sadece birkere park denedim ,ondada çok stop ettim .yapım çok heyecanlı ben bununfarkındayım.fakat benim totalde 5 günüm dolmuş şoförü gibi araç sürerek geçti.sizce ne yapmalıyım?özel dersiaynı hocadan mı almalıyım?çünkü benim adıma gidip iki ders alacak dedi kursa.benim gerçekten çok hevesimi kırdı.Resmen 4. sınava odaklandırdı beynimi.Ders çalışma sistemi böylemi olur?Sıralama nasıl olmalıdır.Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.