direksiyon dersi alanlar görüşleriniz...

flora_80

"olduğu kadar,olmadığı kader..."
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
102
127
44
Kızlar özel direksiyon dersi aldıysanız nelere dikkat edilmeli? güveninizi artıran, sizi cesaretlendiren unsurlar nelerdi? ablamın böyle bir kursa ihtiyacı var,maalesef kendine güven ve korkusunu yenmesi lazım,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...alternatif ders verenler arasında eleme yapıyoruz,karar veremedik bi türlü

direksiyon dersi hiç almadım. ama şunu biliyorum ki, tamamen sürüşünüz oturmadan pratiği hiç bırakmayın. ara verdiğiniz zaman tekrar alışmak zor oluyor. arabanız otomatikse zaten çok çok kolay bence direksiyon dersine bile gerek yok boş alanlarda kullanmaya başlayın. güven kazanmanın en iyi yolu da bol bol tek başına pratik yapmak. otoyollarda yavas yavaş sağdan gidin.

araç manuel ne yazıkki bende yanında değilim,çok heyecan yapıyor inşallah kazasız belasız atlatır bu süreci...

trafiğe çıkmakta sıkıntı yaşıyorsa öncelikle bir sürücü kursundan aktif direksiyon dersi alması faydalı olur. ben istanbul da trafiğe çıkmadan önce öyle yapmıştım, çok işe yaradı. sonrasında da sürekli trafiğe çıkmalı, önce ara yollar. sonra e5 ve tem.

bu arada bazı insanlar gerçekten trafiğe çıkmamalı, eğer öyleyse de çok zorlamayın. hem kendi canını hem karşı tarafın canını da düşünmek lazım. örneğin annem kesinlikle araba kullanmaması gereken biri, öyle olduğunu anlayınca boşuna zorlamadık.

çok haklısınız,bir kaç hoca bulduk,edindiğimiz bilgilere göre en yararlı hangisi olabilir ona karar vereceğiz,baktık çözüm olmuyor,bu sevdadan vazgeçecek...

Ben de bu yaz sürücü kursuna gittim ilk sınavda parktan ötürü kaldım 23 ünde ikinci hakkım direksiyon sınavı için ben 6 saat kadar özel ders almayı düşünüyorum kesinlikle bol pratik şart
Artı sürmeyi öğrenince kendine güvenin artıyor buna paralel heyecan ve panik olayı azalıyor

umarım direksiyon dersi ablamda da iyi sonuç verir,sınavınızda başarılar...

Bence sürücü kursuna gidiyorum direksiyon dersi alıyorum. Bence en önemli olan şey hocanın sakin ve profesyonel olması. Ben 4 ders aldım şuan iyi gidiyoruz geri geri park etmeyi bile öğrendim. Bence ablan youtube'dan bol bol direksiyon dersi videolarına baksın onların bana çok faydası oldu. Trafikte hiç heyecan hissetmiyorum aşırı sakinim pratik yaptıkça ve başarılı olunca özgüven artıyor

Direksiyon dersi aldıktan sonra korkumu yendim ve trafiğe çıktım.. Yararı olur, zararı olmaz...

Eğitim kurumlarınızdan almamanızı tavsiye ederim çünkü orada kendi arabanızı kullanamıyorsunuz, önemli olan kendi arabanızla bütünleşmek ve trafiğe çıkmak.ders saatleri kısıtlı trafiğe çıkıyorsun alışana kadar hop süren bitiyor. Kendi arabanızla ders veren kişilerden öğrenebilirsiniz, ders saatleri daha esnek oluyor, ayrıca arabanada alışıyorsun.

tavsiyelerinizi göze alarak seçimimizi yapacağız,çok teşekkürler kızlar fikirleriniz için :):)

Onu bunu bilmem trafiğe tek çıktıktan sonra bitmiştir bu iş ,yanında eğitmen ya da biri varken nereye gidersen git tek başına olduğun kadar durumu anlayamiyorsun

Bugün direksiyon dersinde L manevrayı yalnız yapmamı istedi hocam. Arabadan indi. Ben yaptım bitirdim, yoluma devam edeceğim, yol hafif eğimli, geri kaçırdım panik oldum toparlamaya çalışırken kaldırıma çıktım, nasıl becerdim bilmem. Hala elim Ayağım titriyor. Ya hocaya çarpsaydım. Acayip moralim bozuk. Sınavada az kaldı. Yarın kursun verediği eğitim doluyor. Bir haftada özel ders alacağım.

Varmıdır benim gibi aptalca hatalar yapan. Dünde park yaparken geri vitese takmayı unutmuşum, yol eğimli olduğundan yarıya kadar geri gitti durdu araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…