- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
-
- Konu Sahibi HerYerKaranlik
Deniyorum ama yüz ifademden anliyor ...Annenize herseyi anlatmayabilirsiniz mesela
Deniyorum ama yüz ifademden anliyor ...
evet birde benim annemin yapisinda vardir ... 20 sene önce yengem birsey demiste o yüzden ondan uzak duruyormustayasadıklarımdan sunu anladım kı ( 3senelık evlıyım) annelerımıze herseyı anlatmamamız lazım...cunku bız barısıyoruz guluyor gecıyor unutuyoruz ama onlar asla unutmuyorlar....sadece senınkı degıl bırcoğumuzun annesı oyle ınan......
yuz ıfadenden anlasada anlatma yok bırsey de yada ıfadenı degıstır ....çok çok cıddı seyler olmadıkça paylaşma
benm annem 3 senelk mevzuların dıdısını yapıyo gun gelıyo dusun
Aynen, yani sanki küsmeye ve kizmaya yer sriyor. Benim alinmadigim seylere aliniyor ve herseye bir magna ariyor ... Ve ben buna cok üzülüyorum ...Nişanlılık,sözlülük dönemimin kabusu annemdi.benim takmadığım,dert etmediğim herşeyden hiç susmadan dert yanardı.ben de her zaman olmasa da nişanlıma çatardım.sonra baktım olmuyor her konuştuğunda dumazlıktan geldim,odayı değiştirdim ama susar mı benimki devam...napim bi sustursam 3 konuşurdu.çok şükür geride kaldı.bu arada hiçbişey anlatma ben anlatmazdım
evet birde benim annemin yapisinda vardir ... 20 sene önce yengem birsey demiste o yüzden ondan uzak duruyormusta
Zor ya ... Hani ben annemle arkadas fibiyim cok iyi anlasiyoruz ... Onunla paylasmak istedim hep ...
Cok inceledigini fark ettim ve o üzülünce ben unutmus konuya tekrar üzülüyorum ...
Beni anladiginiz icin sagolun :)))
Beni anladigin icin cok sagol canim ... Ben bu problemi yanliz ben yasiyorum sandima
aynen bende arkadas gıbıyım yada gıbıydım dıyelım cunku artık uzuntulerımı paylaşmamaya dıkkat edıyorum...cunku benım annemde 20 senelık olayların mevzusunu hala yapablır....
senin bu canın annen yuva yıkar...merhaba hanimlar,
Size bir konuda danismak istiyorum.
Biliyorsunuz nisanlimla cooookkk zoor dönemlerden gectik... Ama atlatmaya caba gösteriyoruz.
Gecmis problemleri unutmak istiyorum ama bunun mümkünati yok!!!!
Annem herseyi inceler tane tane ve uzun süre unutmaz ... Tam bir problem cözülmüsken daha iki ay Annemin dirdirini duymak zorundayim! Yarami sariyorum o tuz basar!
Mesela yansitmamaya calisiyorum o yinede basimin etini yer o problemi anlatana kadar ... Ondan sonra haydaaaaaaaa... Nisanlimla barismis oluyorum o hala takiliyor o konuya
canim annem susmuyor hanimlar ... Bende sanki onun dediklerine gaza geliyorum ve bir kava daha cikariyorum ...
Allah askina ben ne yapmaliyim? Akil fikir verin ...