• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dipteyim somdayım

vav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
1
0
36
Ankara
mrb doktor hanım bana da yardımcı olabilirmisiniz olmayan ilişkim hakkında birini çok seviyorum onun için herşeyden vazgeçip manisadan ankaraya geldim ama boşunamış değmezmiş yinede düzlmesini çok istyrm beni sevmediğini biliyrm sevsin diye uğraşıyrm gece gündüz dua ediyorum en son darbesini yaptı evlenekmş ve ben imamlı metresi olacakmışm kabul et yada sen bilirsin dior asla kabul etmiyorum ya onu unutmam için yada ilişkimin güzl olması için akıl verin böle bişeyi asla kabul etmem ama ayrılmak da istemyrm unutmakda bana yardımcı olun lütfen sağlıklı düşünemiyorum artık :43:

mrb doktor hanım bana da yardımcı olabilirmisiniz olmayan ilişkim hakkında birini çok seviyorum onun için herşeyden vazgeçip manisadan ankaraya geldim ama boşunamış değmezmiş yinede düzlmesini çok istyrm beni sevmediğini biliyrm sevsin diye uğraşıyrm gece gündüz dua ediyorum en son darbesini yaptı evlenekmş ve ben imamlı metresi olacakmışm kabul et yada sen bilirsin dior asla kabul etmiyorum ya onu unutmam için yada ilişkimin güzl olması için akıl verin böle bişeyi asla kabul etmem ama ayrılmak da istemyrm unutmakda bana yardımcı olun lütfen sağlıklı düşünemiyorum artık :43:

Sevgili vav, bazen yaşamımızdaki ilişkileri de takıntı haline getirebiliriz, hele de sizin gibi bir ilişkiye kuvvetli yatırımlar yapıp sonunda hayal kırıklığı yaşadıysak. Bu durumda yapmanız gereken bir süre düzenli psikoterapi almak. Malum bir sihirli değnek yok. Psikoterapi ile kendinize ve durumunuza sağlıklı bir açıdan bakmayı öğrenirsiniz. Bunu benimle yapmak istiyorsanız, bana ulaşabileceğiniz detaylara internet üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Back