Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaDipteki turunculuktan nasıl kurtulurum?Acil!!
Merhaba Loreal ultra açıcı serisinin 6.3 dore kahvesiyle kardeşimin saçını boyadım,altları çok güzel bir renk oldu ama diplerine en son sürmeme rağmen nedense turuncu oldu,bi yardım eder misiniz ne yapacağım bilmiyorum
4.0 ya da 5.0 ile kapatabilirsin sanırım sadece dipleri koyulaştırmak adına ama tam bilemiyorum cnm maalesef açıcı boya olduğu için dipler turuncu olur geçmiş olsun koyu renk ile turunculuk kapanır ama saçın diğer kısımlarıyla renk farkı çok olabilir galiba 5.0 ile çok koyu olmaz galiba diğer arkadaşlar da yorumlarını paylaşırlarsa daha emin olur
durum vahim valla ne desem boş ama saç diplerine aynı rengin koyusunu uygularsan eminim biraz daha kapanaktır turunculuğu ama sakın açıcılı olanından uygulama derim geçmiş olsn a.s.