• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diplomalar hazır!!!!!

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
hanımlar diplomalar hazırmış bürolardan alabilirsiniz...:hooray:

ayy canm mezun oldun hee darısı bize inşşşş şöle diploma resmini çeksenzde bizimde gözümüz gönlümz açılsaaa
darısı bize inşş

ayy canm mezun oldun hee darısı bize inşşşş şöle diploma resmini çeksenzde bizimde gözümüz gönlümz açılsaaa
darısı bize inşş

canım seninde burada ilerde mezun olduğunun haberlerini alıcaz...
çok azimlisin hem minik bebeğini dünyaya getirdin hemde meleğinle ders çalıştın helal olsun sana a.s:1hug:

kızlar diploma alanları tebrik ederim...a.s.
bende 2.üniversitemi açıköğretim işletmede okuyorum 3 ' e geçtim darısı başımıza...

diploma alanları tebrik ederim kızlar :) darısı başıma 4. sınıfta kalmasaydım bnde alcaktım şimdi :gitme:senağlama

kızlar diploma alanları tebrik ederim...a.s.
bende 2.üniversitemi açıköğretim işletmede okuyorum 3 ' e geçtim darısı başımıza...
bende senin gibi aöf'ye dikey geçişle 3.sınıftan başlamıştım çok şükür bitti sende bitirirsin inşallah :nazar:a.s. başarılar...
diploma alanları tebrik ederim kızlar :) darısı başıma 4. sınıfta kalmasaydım bnde alcaktım şimdi :gitme:senağlama
çok teşekkür ederim :) inşallah sende bitirirsin Allah emeklerinizin karşılığını verir hoşcakalın a.s.

canım seninde burada ilerde mezun olduğunun haberlerini alıcaz...
çok azimlisin hem minik bebeğini dünyaya getirdin hemde meleğinle ders çalıştın helal olsun sana a.s:1hug:

saol canm benm güzel dileklerin içinn inşşşş birgün bende alırım bu diplomayı opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun alanlara...2 yıllık okuyanlar diplomasında açıköğretim yazıcak 4 yıllıklarda yazmıyor...

Back