Saç Rengi ve Saç Boyama dipler açık uçlar koyu oluyor her seferinde yardımm :(

nevin_izm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
59
0
86
İzmir

kızlar ben ne zaman saçımı boyasam dipleri açık uçları koyu oluyo sonra kestirmek zorunda kalıorum saçımı:25: nasıl kurtulucam bundan bi fikri olan var mı acaba,dipleri değil sadece boyunu ve uçlarını boyasam olur mu ki ooff ooff:19:

kızlar ben ne zaman saçımı boyasam dipleri açık uçları koyu oluyo sonra kestirmek zorunda kalıorum saçımı:25: nasıl kurtulucam bundan bi fikri olan var mı acaba,dipleri değil sadece boyunu ve uçlarını boyasam olur mu ki ooff ooff:19:
canım uclarda boya mı var ondan olmasın dogal sacı daha kolay acıyor ya boyalar?

önce diplere değdirmeden boya en son dibini boyarsın böylece boyamakla geçiridiğin zamanda dipler açılmış yani boya orda daha fazla kalmış olmaz.kuafor de öyle boyamıştı benm saçımı

evet canım boya var uçlarda ama boyadıktan sonra uçlar daha bi koyulaşıo dipleri açılıyo anlamadım ben hiç,çok kötü görünüo böle,dün voilanın buzlu kahveye boyadım dipleri güzel oldu ama uçları siyah gibi oldu resmen

ben 6 yıl aradan sonra cesaret edip kuaförde saçımı boyattım, saçımda sadece biraz gölge vardı neredeyse bir sene önce yaptırmıştım. saçımı yıkayınca dipleri çook açık çıktı geri kalanının rengi güzeldi ama dipleri korkunçtu, kuaförde cila attı saçıma bu sefer de sanki hiç boyatmamış gibi koyulaştı, akacak doğal bir şekilde dedi ama bakalım bekliyorum ben de

evet canım boya var uçlarda ama boyadıktan sonra uçlar daha bi koyulaşıo dipleri açılıyo anlamadım ben hiç,çok kötü görünüo böle,dün voilanın buzlu kahveye boyadım dipleri güzel oldu ama uçları siyah gibi oldu resmen
canım o zaman ya arkadaşın dediği gibi önce uçları sonra dipleri boyamayı dene mantıklı görünüyor. ya da uçlara nemlendirici bir ürün kullan boyamadan önce biraz beklet, biliyorsundur yıpranmış saç daha kolay tutuyor boyayı ondan koyu oluyor olabilir. ben denemiştim nemlendirici kullanmak işe yarıyor.

Ben sac kremi kullanmadım hiç boyama oncesi serum ya da sac bakım yağı kullandım. Elinde bunlar yoksa zeytinyaği uygula uçlara en azından doğal olur. sac kremlerinin icerigini bilmediğimden boyayla etkileşime girer diye korktum.

Benimde dipler uçlarına göre biraz açık oldu .Bu sefer sadece diplere boya sürülse olur mu ? Bir de dip boyasını ne kadar bekletmek lazım :44:

tatlım ,
önce uçları boya ,30 dakika beklet .enson diplere sür ve 10 dakika daha beklet..
dipler boyayı kolay tutar ve renk açık olur..

daha önceden saçlarında boya varsa önce dipleri boya arkadan öne doğru .20 dk bekle sonra komple boya 10 dk daha beklet ve yıka . boya olan yerlerin üstüne yine boyadığından koyulaşıyor.daha önce boyadığın tondan açık bir ton boyuyorsanda tutmaz koyu bir ton çıkar. diplerin doğal saçların açılır sadece . birde saçların uçları çok yıpranmış işlem görmüş saç ise boyayı fazla emer koyu bir ton çıkıyor .

Back
X