Saç Rengi ve Saç Boyama Dipboya İçin Yardım! (Resimli)

nudese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
118
0
96
Antalya
Arkadaşlar birkaç gündür forumda sorup duruyorum artık başlık açmaya karar verdim çünkü bugün yarın boyayacağım diplerimi. Alta şuanda saçlarımın renginin resmini ekliyorum. Diplerde ise kendi doğal rengi olan koyu kumral-kahve rengim var.. Saçlarımdaki boyaya göre diplerimi hangi renk boya ile boyamalıyım ne dersiniz?
Saçlarım böyle..Şuanda elimde Palette Deluxe 7.0 Kumral var ama koyu geleceğini düşündüğüm için bugün değiştireceğim, yerine 8.0 açık kumral almayı düşünüyorum, ne dersiniz? Yoksa başka bir boya mı alayım?

Eklentiler

• $100_1550.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 1.603
Son düzenleme:
açık bir renk mi oluyor 8 numara? bilmiyorum ki hiç boyamadığım iiçin, 7 almıştım ama burada bir kaç başlık okudum koyu oluyor falan yazmışlar.. sen boyamış mıydın canım 8'e? ay ne yapsam hiç bilemiyorum..:26:

8 açık olacak, 7 de koyu denildi, ne yapsam acaba? ara renkler de almak istemedim, boya alırken kadın 0'lı boyalar ana renk olduğu için öyle kızıldı, bakırdı yansımalar vermez, doğal durur dedi.. o yüzden ara renkler de almak istememiştim.. 7 ile boyasam uyar mı sizce saçıma? koyu olmaz mı o da?

boyasını kuaförde yaptırdıysan rezil olabilir saçların.bu sefer koyu renk boyamak zorunda kalabilirsin.

anlaşıldı birkaç kişiden başka bu boya hakkında fikri olan yok. birazdan dışarı çıkacağım çıkmışken değiştirmeyi düşünüyordumm açık kumral ile bu sefer de açık olur denildi. iyice kafam karıştı. 7 koyu, 8 açık değiştirmekten vazgeçtim palette 7.0 ile yapacağım dipboyamı. koyu olursa da yapcak bişiy yok, paşa paşa yine kuaför yolu tutacağım sanırım bir dahakine.

boyasını kuaförde yaptırdıysan rezil olabilir saçların.bu sefer koyu renk boyamak zorunda kalabilirsin.

evet canım kuaförde yaptırmıştım boyasını ama kumral yaptım demişti.. zaten tüm boya değil sadece dipboya yapacağım, diğer yerlere hiç sürmeyeceğim boyayı.. yani dipten gelen sadece kendi saç rengimin üzerine boya yapacağım..

tatlım o daha riskli dip boyanı yap 20 dk beklet sonra saçına dağıt boyayı 10 dk da komple boyalı bekle. Yıkarkende iyice köpürt az suyla,sonra durula.o zmn renk homojen olur.bu arada palette 8.0 cok turunculaştırıyor biraz küllü koymalı renge yine karışım şart yani

Bence 8.1 kullanmalisin. 8.0 turunculuk yapabilir. Istersen önce 8.1i dene acik olursa 7.1le koyultursun. Bu arada kutudaki renge kanma, boyalar genelde kutudaki renkten 1 numara koyu tutar.

Bence 8.1 kullanmalisin. 8.0 turunculuk yapabilir. Istersen önce 8.1i dene acik olursa 7.1le koyultursun. Bu arada kutudaki renge kanma, boyalar genelde kutudaki renkten 1 numara koyu tutar.

sağol canım cevabın için.. ben de ondan tereddütteyim kutudakinden koyu çıkarsa diye..8.1 küllü açık kumral mı? palette de var mı bilmiyorum internetten bulamadım ama lorealin küllü koyu sarısı var 8.1? hiç küllü boyanmamıştı saçım daha evvel, kuaförüm çok korkutmuştu gözümü, saçların yeşillenir, matlaşır, birdaha eski parlaklığını yakalayamazsın diye..ya kusura bakmayın hiç kendim boyamadım böyle renklere saçımı, sorup duruyorum ama artık kuaföre gidip de düz boya için 50-60 vermek her ay canımı sıkmaya başladı.. boyaya karar versem renk tuttursam öyle düz tek renk boyarım zaten, öyle balyajdı, röfleydi derdm yok da.. boyaya karar vermek çok zormuş..

Rica ederim canim. Kuaför tabi ki korkutur. Para kazaniyor sonucta senden, kendin boyama ki her dibin geldiginde ona git. 8.1 kolestonun acik küllü kumrali. Ben yazin siyah saclarimi actigimda kullanmayi düsünüyorum, kendi sacim da acik kumral. Hafif küllülük var sacimda. Ilk önce bulabilirsem kolestonun 12.1iyle turunculugu alip daha sonra 8.1le kendi sac rengime yakin bir seyler elde etmeye calisacagim. Kolestonun küllüleri iyimis diye duydum, ama genelde kutudakinden koyu tutar o yüzden acik kumrali tercih ettim yoksa kutudaki kadar acik bir renk degil o boya. Boyanin resmini koyuyorum, kutudaki resmen sari, acik kumral daha koyudur.

7 numara koyu olabilir ve turuncu yansımalar olur koleston 8.1 kullan kesinlikle renk farkı olmaz ama çok da bekletme yeni saç çünkü çok fazla açılmasın 20 dk yeterli

7.0 koyu olur, 8.0 açık olur derken 7.65 aldım ortası olsun dedim, hem rengi de merak ediyordum, geçen ay kuaföre boyattığımdan daha iyi bir dipboya oldu , diğer yerlerine hiç sürmedim sadece diplerini boyadım ve sonuç mükemmel oldu.. tam uydu şuanki saç rengimle, gözlerime inanamıyorum halen.. :) fotoğrafta yansıtamıyorum ama demekki saçım tam o tonmuş.. sanıyorum ki artık rengimi buldum, kuaför parası cepte artık yorum yapan herkese de teşekkür ederim arkadaşlar, bu rengi söyleyen olmasa da aslında kumral ve açık kumral arası bir renge siz yönlendirdiniz, gerisi de benim cahil cesaretimle boyayı denemem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…