diot lazer soprano xl cihazı

Konu geçmiş baya ama yazim ben belki yardim eden olur banada iğneliddüşünüyordum ama düzgün bir merkez bulamadim İzmirde birkaç yerle gorustum ya fiyat fazla geldi yada ignelide bile cikabilir ayni kil uç kez işlem görmeli dendi .o kadar aci ve para zaman kaybi.bi düşündüm cihazı alsam birde kurs bulabilsem ücretsiz kendim ogrensem kendime yapsam ondada üst arka bacakları yapamicam .İzmirde yine bi merkez de iğneli denetim 6 kil köküne bacakta 15 gün olacak kabuklar hala duruyor korkuyorum öyle benekli kalirsam diye her seansta bu streste zor.tuylerim kumral ve çok ince 2 merkez yapamayiz lazer seni görmez dedi belli de oluyor sikica tüyler BN çok rahatsizim.diot merkezi ariyorum simdi incede o etkiliymis.bir merkezdeki kiz çok ilgilendi tüm vücut 2.5 saat sürer saniyede 3 atis yapiyo cihaz dedi ve BN demeden hijyene çok dikkat etti takintiliyim BN sonuçta cihaz herkesin her yerinedegiyo oözel spreyle spreyliyorum iki dk bekletcem spreylemem lazim dedi bacagima deneme atisi yaptıktan sonra.bnde takintiliyim kendim gibi birini buldum diye çok sevindim.ama cihaz incelte incelte bitirecek tüyleri dedi ve cihazin İtalyan marka olduğunu söyledi .netten arastrdim orijinal diot makine resimler arasında yok.ABD ve İsrail cihaz harici uzakdoğu makinesidir yanik olabilir ve ise yaramayabilir yaziyor.çok kararszim kiz yüzde 85 dedi sonuç 6 seans dedi 2.5 saat sürecekddediğine gore oldu bittiye getirmicek isini özenle yaptiginida denemede gördüm İtalyan cihaz demese kesin giderdim.ama net ABD ve İsrail olmali diyo.napim sizce gitsem bi daha cikmama durumu olurmu szce İtalyan cihazda yaptıran oldumu içinizde fiyatida 1500 dedi.6 seans tüm vücut.bilsemki yanmicam cikmicak giderim netten arastrinca kararsız kaldm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…