kızlar ben izmirde diot lazer ama özellikle soprano xl cihazı olan bir merkez arıyorum bulamadım bu cihazın acısız ve en etkili cihaz olduğunu duydum.bilen yaptıran varsa yorumlarını yazarsa cok sevinirim en kısa zamanda mümkünse haftaya başlamak istiyorum.
ben daha önce ıpl gıttım sonuc alamadım
alexsandır gıttım yok sonuc
dıaod lazer ütülemeye basladım 4 seansım azaldı yanı diger gıden 6 arkadasımınkı onların cıdden azaldı benımkı az azaldı da var gıdıcem
genıtal yapılırken emla krem sürüyorum :)))))
yüzünüzü yaptırmayın lekelenme oluyor
bide ıpl cok luks yerde yaptırdım lekelendım ve 2 derece yandım
gıttım her yerde baslamadan önce atıs yapın dedım ve atıs yaptırın muhakakak, atısınızı gormek ıstıyorm de bellı bı bolge ve kac jull arıyorlar bı ıkı dk atsınlar
dedıgını yapıcam canım cok saol deneme atısları olmalı haklısn.
ay evet formda verıyorlar dımı ben ıplye gıttımde hıc memnun olmadım form vermedıler bıze bıtmedı bıde jıletleye jıletleye cogaldı.bır senem boşa gıttı.ondan dıot ıstıyorum koltukaltı genıtal yaptırıcam ben.cok sukur yuzumde bı bıyık var onuda halledıyorum.deneme atısı cok onemlı ben 20 yakın yer denedım cu ku kolum dıyorum ya yandı((( su topladı dava edıcektım edmedım sımdı kızıyorum
bıde bır sey form verırlerse ımzalama her seyı kabul edıyorm fılan dıye
e bu ıyımıs kendın yapabılırsın ama ıpl gibi bişeymiki acaba .ıstedıgın kadar seans yap daha dıkkatlı atıs yap bazı yerler mesela 3-5 atısla seansı bıtırıyor surayada atıs yaparmısınız demek zorunda kalıyor ınsan ben kalmıstım sahsen.hem göbek bel bacak koltuk altı genıtal her yerden kurtulmus olursun tabı gercekten ıse yararsa.denedınmı lazer yaptırmadıgın bır bölgende nasıl sonuc.ben suan lazere gıdıyorum annem bana hedıye almıs gerıde veremedım
ykm den almısEki Görüntüle 1003663 Eki Görüntüle 1003664
plıpsın 1200/1250 tl cıvarı
bu arada hel-in üzüldüm senin adına hem leke hem yanık keske dava edebılseydın yanı bır yerden kurtulalım derken baska sorunla karsılasmak kımse ıstemez ıyıce psıkolojısını bozuyorlar ınsanın .o lekeler gectımı sonradan.
e bu ıyımıs kendın yapabılırsın ama ıpl gibi bişeymiki acaba .ıstedıgın kadar seans yap daha dıkkatlı atıs yap bazı yerler mesela 3-5 atısla seansı bıtırıyor surayada atıs yaparmısınız demek zorunda kalıyor ınsan ben kalmıstım sahsen.hem göbek bel bacak koltuk altı genıtal her yerden kurtulmus olursun tabı gercekten ıse yararsa.denedınmı lazer yaptırmadıgın bır bölgende nasıl sonuc.
malesef yapcak bırs ey yok o zamanlar tıfıl bır bayandım bırazda korktum gecer sandım
benım mudurumde gıttı baska bır merkeze onunda bacagını yakmıslar butun seansı bedava yaptırlar ona sızı dava edıcem dıyınce
yıllar önce ben bı lazer atısı yaptırdım bacagıma tek atıs yanı dusun ıste civaş estetik klıgını burada cok luks ve temızdı oraya atıs yPıldı o tarafta bıdaha hıc cıkmadı
yanı o zaman 1500 tl maas alıyordım 2 bın tl ıstemıslerdı hala da yıllar gectı cıkmadı
o cıkmayan merkezın adını yazar mısın bende gıdıp bır göruseyım cıkmaması önemlı fıyatıda önemlı ama gerekırse tek bölge seklınde yaptırırım yeterkı o bölgeden kurtulayım
kızlar ben izmirde diot lazer ama özellikle soprano xl cihazı olan bir merkez arıyorum bulamadım bu cihazın acısız ve en etkili cihaz olduğunu duydum.bilen yaptıran varsa yorumlarını yazarsa cok sevinirim en kısa zamanda mümkünse haftaya başlamak istiyorum.
burdan yaz canım herkes bilgilenmiş olur hem.merhaba cnm ben de izmirde yaptırıyorum ütüleme lazer epilasyon. istersen yardımcı olabilirim ama özel mesaj atamıyorum mesaj sayımdan dolayı. mail adresini verebilirsin istersen özel msj atarak
[MENTION][/MENTION]
burdan yaz canım herkes bilgilenmiş olur hem.
çok saol canım bakıcam dedıgın yerlere mutlaka.reklam yapmak istemedim de o yüzden çünkü mesaj sayım az diye reklamcı zannedebilirlerizmirde soprano 2 yerde var. biri su hospital, diğeri dermalin güzellik merkezi. ikisini de denedim. su hospitalın seans başı ücreti aşırı pahalıydı ve oradaki cihaz bacağımın tüm gece yanmasına sebep oldu. ama cihaza kabahat bulmuyorum. çünkü cildim kuru olduğu için kız jilet yapınca kanadı, üstüne lazer mahvetti tabi. o bakımdan gitmedim oraya hem fiyat açısından hem bu açıdan. dermalinde 1. seansım bitti, söylenildiği gibi 10. günde dökülmeler başladı. ama cildim çok hassas olduğu için bacağımda 2 gündür kaşıntı ve kırmızı noktalar var. seanstan sonra hiçbi sorun yoktu. sanırım tüyler dökülürken kaşıntıya neden oluyor, kaşıyınca da tahriş oldu bi tek o problem var. ama o benimle alakalı olabilir.
fiyat olarak da su hospitalda seans başı tüm vücut(koltukaltı, genital, komple bacak) 600 liraydı, 8 seanslık paket 1800'dü. ve benim üst bacağımda tüy olmamasına rağmen yarım bacak yapmayı kabul etmediler. hiç tüy çıkmayan yerime jilet sürecekleri bıraksam. dermalinde ise yarım bacak+koltukaltı+genital seans başı 350 lira, 8 seanslık paket 1500 liraydı.
umarım yardımcı olabilmişimdir cnm :)
ben su hospitalda yaptırıyorum
evet hastane güzel temiz, çalışanlar iyi
ama ben sonuçtan hiiç memnun değilim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?