kokularını az çok biliyorum. herkes gidip kozmetikçide koklasa kimse kadınlar kulubunde birbirine koku danışmazdı değil mi?
koku hakkında fikir danışmak normal doğal tabi, beğeniyor musunuz sizce hangisi iyi tarzı da, sen direk nasıl bir koku diye sorup üstüne başka parfümle kıyas isteyip, baharatlı olup olmadığını sorunca ben gidip koklamanın daha uygun olabileceğini düşündüm kendimce.
buarada, sorduğun parfüm benim şu ana gördüğüm en en en kalıcı parfüm, verilen parayı hakediyor, eğer kokusu hoşuna giderse bence harika bir tercih olabilir. sanki durdukça güzelleşiyor gibi
şöyle söyliyim o zaman açık parfüm olarak kokladım ama orjinalini koklamadım. açığı tarçın gibi kokuyordu değişikti beyaz tene nasıl gider diye merak ediyorum boğar mı çok çünkü başkasında beğeniyorum alıyorum parfümü bana hiç gitmiyor en sevmediğim parfümlerde çok yakışabiliyor hypnotic boğazıma yapışan bir koku mesela başkasında çok seviyorum addict nasıl olur bilemiyorum
mükemmel bir koku. 2 tane var bende. bir tanesinin şişesi koyu, tam kış kokusu. ilk sıkıldığında ağır, sonra oturuyor yerine. diğeri, şeffaf gibi, eflatunla mavi karışımı bir renk ama şeffaf. ne zaman sıksam sorarlar ismini.
Arkadaşarlar çok merak ediyorum dior addict nasıl bir koku ? hypnotice göre ağır mı hafif mi? fazla mı baharatlı etraftakileri boğan bir koku mu? Ben beyaz tenli ve sarışınım dikkat çeken bir koku arıyorum. arasında kaldıklarım şunlar:
1.DİOR ADDİCT
2.212 VİP
3.GİVENCHY VERY İRRESTİBLE
4.ELİE SAAB
5.DİOR CHERİE
KALICI VE FARKLI OLSUN İSTİYORUM TABİ ÇOK BOĞMADAN yardım ederseniz minnettar kalırım
arkadaşlar almalı mıyım yarın indirimimin son günü 21 yaşında beyaz tenli sarışın gösterişli bir hatunum dior addict bana gider miiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?