dior addict NASIL BİR KOKU ?

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Arkadaşarlar çok merak ediyorum dior addict nasıl bir koku ? hypnotice göre ağır mı hafif mi? fazla mı baharatlı etraftakileri boğan bir koku mu? Ben beyaz tenli ve sarışınım dikkat çeken bir koku arıyorum. arasında kaldıklarım şunlar:

1.DİOR ADDİCT
2.212 VİP
3.GİVENCHY VERY İRRESTİBLE
4.ELİE SAAB
5.DİOR CHERİE

KALICI VE FARKLI OLSUN İSTİYORUM TABİ ÇOK BOĞMADAN yardım ederseniz minnettar kalırım

Kozmetikciye gidip koklamak daha mantıklı aslında :) Burda herkesin koku algısı / beğenisi farklı olur anlayamazsın.

kokularını az çok biliyorum. herkes gidip kozmetikçide koklasa kimse kadınlar kulubunde birbirine koku danışmazdı değil mi?

kokularını az çok biliyorum. herkes gidip kozmetikçide koklasa kimse kadınlar kulubunde birbirine koku danışmazdı değil mi?

koku hakkında fikir danışmak normal doğal tabi, beğeniyor musunuz sizce hangisi iyi tarzı da, sen direk nasıl bir koku diye sorup üstüne başka parfümle kıyas isteyip, baharatlı olup olmadığını sorunca ben gidip koklamanın daha uygun olabileceğini düşündüm kendimce.

buarada, sorduğun parfüm benim şu ana gördüğüm en en en kalıcı parfüm, verilen parayı hakediyor, eğer kokusu hoşuna giderse bence harika bir tercih olabilir. sanki durdukça güzelleşiyor gibi

şöyle söyliyim o zaman açık parfüm olarak kokladım ama orjinalini koklamadım. açığı tarçın gibi kokuyordu değişikti beyaz tene nasıl gider diye merak ediyorum boğar mı çok çünkü başkasında beğeniyorum alıyorum parfümü bana hiç gitmiyor en sevmediğim parfümlerde çok yakışabiliyor hypnotic boğazıma yapışan bir koku mesela başkasında çok seviyorum addict nasıl olur bilemiyorum

tarçınlı, baharatlı kokuyor hafiften. benim arkadaşım kullanıyordu, koku durdukça güzelleşiyormuş. ağır bir koku, ilgi çekici dikkat çekici. ben çok beğeniyorum iddiasını.. yalnız baya pahalı diye aklımda kalmış, ondan dolayı almamıştım ben neyse deyip.

Hala karar vermis degilim armani idol de aklima takildi suan kislik bir parfum depolamak lazim hazir indirimdeyken

mükemmel bir koku. 2 tane var bende. bir tanesinin şişesi koyu, tam kış kokusu. ilk sıkıldığında ağır, sonra oturuyor yerine. diğeri, şeffaf gibi, eflatunla mavi karışımı bir renk ama şeffaf. ne zaman sıksam sorarlar ismini.

Sen hangisini begeniosun peki ? Cok bogucu bir koku mu ben mesela hupnotic ne zaman siksam nefesimi ceviremiyorum dior addicte oyle bir koku mu birakiyor armani idol de aklima yatti aslinda:26:

koyu renk olanı soğuk havalarda kullanıyorum. ilk sıkıldığında ağır ama çözümü var. 1 saat önceden mesela, giyilecek kıyafetin üstüne sıkılıp, bekletilebilir. böylece hem o ağır koktuğu anlar geçmiş olur, hem de bekledikçe güzelleşen kokuyla çıkılır dışarı. açık renk olanı genelde yazın kullanmaya dikkat etsem de fark etmiyor açıkçası.

arkadaşlar almalı mıyım yarın indirimimin son günü 21 yaşında beyaz tenli sarışın gösterişli bir hatunum dior addict bana gider miiiiiiiii

bunların içinde en dikkat çeken addict tabiki de.bence çok güzel benim çok hoşuma gitti ilk başlarda baharatlı ama sonradan tarçınımsı hoş bi koku oldu çok da kalıcı gerçekten.ağır evet ama boğucu bi özelliği yok hele hypnotic gibi olduğunu falan sakın düşünme bende beyaz tenliyim hypnotic çok kötü durdu boğdu beni kullansam koku bombası gibi gezerim ama addict çok hoş durdu bence kaldırdı tenim.hoş ben ten rengiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ten kimyasıyla alakalıdır kokunun nasıl olduğu, o yüzden herkeste farklı durur.ten rengiyle belki kalıcılıkları bir nebze alakalı olabilir. addict alcam bende ama biraz ikna edilmeye ihtiyacım var şöyle çok seven biri bir yorum yapsın hemen tav olurum sanırım

almaya değer bir koku indirimi kaçırma bence:) denemişsin heralde sen ne hissettin kokladığında ona göre daha net bi şey söylerim:)

Son düzenleme:
arkadaşlar almalı mıyım yarın indirimimin son günü 21 yaşında beyaz tenli sarışın gösterişli bir hatunum dior addict bana gider miiiiiiiii

ben de beyaz tenli, sarışınım, gösterişliliğime de laf söyletmem üstelik de renkli gözlüyüm, kısaca gider

ben kokusuna açıktan baktım orjinaline daha bakamadım sürem kısıtlı olduğu içinde gidip bakamıyorum.. hypnotic beğenmiyorum açıkçası bir süre sonra pamuk şeker sıcak çikolata gibi bir koku bırakıyor tende. ben chanel chance ve ck euphoriaya bayılıyorum bunları seven addict sever mi diye düşünüyorum sonrada :)) addicte aklımda kalan tek koku tarçın kokusu oldu 20 yaşa göre çok kadınsı kaçmaz umarım tatlılarım :2:

bu arada jadore de indirimdeymiş iyice kafam karıştı valla Ben aslında 212 vip çok beğenmiştim ama o zaten çok pahalı bir parfüm değil indirimsizde alabilirim diye düşünüyorum benim zevkimi yansıtıyor yani

bende eksik olmayayım bari beyaz tenli siyah saçlıyım gösterişliyim ve addict bana yakıştı sanırım bence orjinalini yarın erkenden dene ve sonra indirim bitmeden hemen al:)

Dayanamadim 212 vip de aldım gunduz onu gece addict kullanicam. Avondan da surrender ve today aldim kurtarici ucuz parfumler olarak.. En son gucci flora da alayım kış sezonuna hazır olacağım. Ck euphoria gecen kıştan kalma var zaten :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…