Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki yapıyolar ama kasma kendini bu kadar mizu çok kaliteli bi site. sorun yaşıcağını hiç sanmıyorumSorun olursa iade hmn yapıyorlar dimi ya
canm merak ettim geldi mi parfümün? malesef mizuda satıştan kalkmış magicGercekten cok metak ettim 2 aradım yine sorun yok yarin kargonuz verilecek dendi guncelleme vardir dediler anlamadim yarin bakalim verilicekmi gerçekten
canım magic mi yoksa rose the one mı almalıyım sence
Tahmin etmiştim çünkü sitede gözükmüyordu ürün. Sen o an şansına denk gelmişsin:)) yaz geliyor addict çok ağır kaçabilirSiparisimi iptal ettiler tedarik edilemiyor diye ..onlarda ulasmadilar zaten urune ben nasil aldim sepete attim anlamis degilim:)
Ama addict cok acaip hala montumda kokusu var denemistim sevilde nasi guzel kokuyo:)
tatlım magic üretimden kalkmış boşuna aramaKizlar bizim burdaki parfumeriden dayanamadim indirim yaptı 100 ml edp addict aldim) herkes ay neguzel kokuyosun dedi neyse bendr almazsam icimde kalirdi ama bi baktim skt 3 ay gecmisaslinda bi problem yoktu guzel bozulma yoktu yinede götürdüm tekrar getiricek sali gunu yenisini tabi yine dayanamadim bulamzsan magic getirisiniz dedim :)) yani sali günü bakalim ne getiricek
son kalanlardır o zaman canım üretimi durdurulmuş çünküSevil bkoyde vardi cnm hatta bu aldigim yerde sevilden aliyo parfümleri
Öyledir canım seninkide benmde bi tanıdıgm sevilde magaza sorumlusu ve üretimden kalkmış öyle dedi. Klasik l'ınstant olanda magic de kalkmısAaa nasıl kalktı üretimden yaa benim denediğim de mi son kalanlardı acaba sevilde denedim ben
klasik l'ınstant sephorada var ama magic yok sevilde var magic sadece ordan denedim hatta ilk sephoraya sordum o bizde yok dedi üretimden kalktı falan demedi bende sevile bakıyım orda vardır diyerek gittim ve vardı o şekilde denemiştim magici..Öyledir canım seninkide benmde bi tanıdıgm sevilde magaza sorumlusu ve üretimden kalkmış öyle dedi. Klasik l'ınstant olanda magic de kalkmıs
Stokları bitince kaldırırlar diye düşünüyorum canım:)klasik l'ınstant sephorada var ama magic yok sevilde var magic sadece ordan denedim hatta ilk sephoraya sordum o bizde yok dedi üretimden kalktı falan demedi bende sevile bakıyım orda vardır diyerek gittim ve vardı o şekilde denemiştim magici..
Aynen kuzum öyle olur bencedeStokları bitince kaldırırlar diye düşünüyorum canım:)