• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dior addict kullanan varmı

geçen hafta Boynerde koluma 1 fıssslık sıktığım Dior lacivert şişeli Addict bu hafta yine aynı kazağımı giymiş olmalıyım buram buram kazaktan koku gelince fark ettim hala dün sıkılmış gibi kokuyordu..
bir parfüm bu kadar kalıcı olabilir...
seviyorum yaaaaa

her gün rüyalarımda görüyorum artık manyak parfümüm benim,,,seni almama son 15 günnnnnnnnnnnn :DDD

Az kaldı. . .

Hayatımda tenime en iyi giden, benim için üretildiğine inandığım, bende koklayıp da gidip alan onca hatunun hiç birinde güzel durmayan ağır kokan,bana has bana özel bana ait en sevdiğim kokuu

Aşırı güzel bir vanilya kokusu. Hayatımda kokladığım en iyi kokulardan biri. Aşırı kalıcı ve silajı mükemmel ötesi. Bayılıyorum. Kadınsı ve vanilyalı parfüm arayanların kokusu bence. Yalnız şöyle bir gerçek var ki, normalde ben parfümleri yaz/kış diye ayırmam , ayırmayı da sevmem lakin bu parfüm tam anlamıyla sonbahar-kış kokusu. İlkbahar ve yaz mevsimine yakışmıyor.

Tam bir kış kokusu, ilk sıkışta oldukça ağır, sonrasında güzelleşiyor. Evden çıkmadan 30 dk önce falan sıkıyorum yoksa insanların burun direği kırılır.

Tam bir kış kokusu, ilk sıkışta oldukça ağır, sonrasında güzelleşiyor. Evden çıkmadan 30 dk önce falan sıkıyorum yoksa insanların burun direği kırılır.
Oturmuş hali muhteşem ya. Gerçekten ilk sıkıldığında bana aşırı bahratlı gelmişti, ama 30 dk falan sonra vanilya geliyor süper..

Bende bu parfümden var, oldukça kalıcı bir vanilya kokusu. Ancak küçük kızların sıktığı aşırı şekerli içinizi bayan bir vanilya değil; tam tersi oturaklı, sofistike, sanki lüks bir yerde yemekli iş toplantısına gidecek bir kadının kokusu. Kesinlikle günlük kullanım için fazla yoğun, üzerinizde abiye giysi yerine kot tshirt varsa eğreti durur. İlk sıktığınızda burnunuza gelen keskin baharat zamanla yumuşayıp teninize daha uyumlu yumuşak tatlı notalara dönüşüyor. Hypnotic Poison'dan nefret ederken bunu severek kullanıyorum.

Hiçbir fikrim yok canım..ben edpsini daha çok seviyorum. O yüzden hiç dikkat etmedim:)
dün kuaförde bos şişesini koymus bi bayan kokladım cok ama cok hosuma gttı hafif cicek kokusuydu sise ama tamamen seffaftı içinde btmıs sadece kokuya baktm cok hostu insallah tr de vardr gerci hepsi burada gördüm ama sevil boyner gbi güvemedim tsk ler cnm

dün kuaförde bos şişesini koymus bi bayan kokladım cok ama cok hosuma gttı hafif cicek kokusuydu sise ama tamamen seffaftı içinde btmıs sadece kokuya baktm cok hostu insallah tr de vardr gerci hepsi burada gördüm ama sevil boyner gbi güvemedim tsk ler cnm
Hepsiburada güvenebilirsin;) flowerbombumu oradan aldım..

Back