Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturmuş hali muhteşem ya. Gerçekten ilk sıkıldığında bana aşırı bahratlı gelmişti, ama 30 dk falan sonra vanilya geliyor süper..Tam bir kış kokusu, ilk sıkışta oldukça ağır, sonrasında güzelleşiyor. Evden çıkmadan 30 dk önce falan sıkıyorum yoksa insanların burun direği kırılır.
szin en begendiginzz koku ne peki :) ??ya kızlar çok övülmüştü merak etmiştim gidip denedim ben beğenmedim çok ağır ve sıradan
canm dior addcit edt tr de var mı bi bilgin var mı?? sisesi seffaf olanOturmuş hali muhteşem ya. Gerçekten ilk sıkıldığında bana aşırı bahratlı gelmişti, ama 30 dk falan sonra vanilya geliyor süper..
Hiçbir fikrim yok canım..ben edpsini daha çok seviyorum. O yüzden hiç dikkat etmedim:)canm dior addcit edt tr de var mı bi bilgin var mı?? sisesi seffaf olan
dün kuaförde bos şişesini koymus bi bayan kokladım cok ama cok hosuma gttı hafif cicek kokusuydu sise ama tamamen seffaftı içinde btmıs sadece kokuya baktm cok hostu insallah tr de vardr gerci hepsi burada gördüm ama sevil boyner gbi güvemedim tsk ler cnmHiçbir fikrim yok canım..ben edpsini daha çok seviyorum. O yüzden hiç dikkat etmedim:)
Hepsiburada güvenebilirsin flowerbombumu oradan aldım..dün kuaförde bos şişesini koymus bi bayan kokladım cok ama cok hosuma gttı hafif cicek kokusuydu sise ama tamamen seffaftı içinde btmıs sadece kokuya baktm cok hostu insallah tr de vardr gerci hepsi burada gördüm ama sevil boyner gbi güvemedim tsk ler cnm