• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dior addict kullanan varmı

Baharatlı bir parfüm Addict.Kokusu çok güzel,sıktığımda epey bir kişi sormuştu adını.ağır bir parfüm olduğu için beyaz tenlilere daha çok gider bence

kızlar addict çok güzeldir ya kadınsı ve kalıcıdır farkedilir deneyin mutlaka...bende yok suan parfüm ama düşününce kokusu burnuma geliyor farklıııı

Esim hediye etmisti. Ama "Eau Fraiche" Addict, yani biraz daha hafif Dior un Addict yaz versiyonu, esim ve cevremdekiler cok begeniyordu, hatta benden daha fazla : )

Ten rengine gore parfum secme isini sadece Turkiye de duydum. Ten kokusu denmek isteniyor sanirim. Bileginde deneyip bir iki saat beklemelisin. Tutup tutmadigini ve ten kokusu ile birlesimini. Herkeste farkli sonuc veriyor elbet.

ya kızlar çok övülmüştü merak etmiştim gidip denedim ben beğenmedim çok ağır ve sıradan

Evet aslinda "Addict" i agir bulabilirsin, koyu mavi cam siseliyi. En agiri o zaten digerleri yaninda.

Ama tum dunyada epey tuttu ve diger versiyonlari cikti. Bana hediye gelen bir alt hafif versiyonu idi acik mavi cam sisede. "Eau Fraiche- Addict"

Bunun disinda "Dior Addict 2" var pembe sisede ve "Dior Addict Shine" var acik turuncu sisede.

Yani toplam dort farkli Addict var ve hepsi bambaska,

: )

bugun bende aldım ama pişman oldum aldığıma bargello dan aldımm çok koku denemiştm güzel geldi başta ama şimdi çok ağır geldi kokusu anneme vercem o kullansınn :)

bende kullanıyorum cok kalıcı cok kısıde sordu ama onemlı olan tene yakısması tabıı boshayallersmile ben begeniyorum ama kesınlıkle cakmasını kullanmayın hıc alakası yok ınsanı o parfumden sogutur diyebilirim..:olmaz:

bende de orjinali vardı,hediye gelmişti,en koyub renk olanı,ağır parfüm sevmeme rağmen itici bir ağırlığı var,taşıyamadım,bende birine verdim,,en barışamöadığım parfüm diyebilirim..

tek geçiceğim yegane parfümlerden biridir. taklit olarak hiç kokusunu duymadım hangi markada iyidir bilmem. ame orjinali vazgeçilmezlerdendir. şahsen benim için yaklaşık 6 yıldır vazgeçilmiyor :))

ağır diyenlere birde "Dior Addict 2" yi kullanın diyorum.ben bayıldım,soft kokuları seviyorum ve mükemmel bir parfüm.

Son düzenleme:
dior Addict, resmen adı gibi Addict.. lacivert şişeli olan ............. oyyyyyyyyyyy allahım o nasıl bir şeydir dedirten beni öldüren içimin eridiği yegane koku... çok severim ama pek çok kişide ağır duruyor.. tenden tene değişme meselesi işte :/ bende iyi duruyor..
ama hafif koku isteyen varsa dior addict 2 pembe şişeli olan da güzel, tam bir yaz kokusu, temiz ferah çiçek.. spor bir havası var ama
DIOR ADDICT lacivert şişeli......... allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

erkek bi arkadaşım kadın dediğin addict kokmalı demişti ben de çok merak ettim bgn özellikle gittim denedim
aman allaaaaaam o nası bi koku tepemden aşağı iki paket vanilya dökülmüş sanki böle bi baharatlı gibi şekerli gibi hiç beğenmedim çok ağır dedim çıktım yolda eve gelirken bile rahatsız oldum kendimden
ancaaaak elimi yıkadım üstünden 3 saat geçti zaman geçtikçe güzelleşti bu koku...
hypnotic poison sevenler bunu da rahatça kullanır bence
yukarda ten rengiyle alakası yok demişler ama bu koku esmer bi kadında çok daha seksi olabilir sanki

Back