İşte ben hiçbir zaman tek fısla yetinmediğim içinAddict iddialı evet ama tek fıs kullanıldığında süper bence,ya da bana hitap ediyor bilemedim.
Coco Mad.alacağım sanırım yaa valla rüyalarıma girecek
Olsun degerİşte ben hiçbir zaman tek fısla yetinmediğim içinpahalı baya ya coco mademoiselle
Ben seviyorum ya bence agir degil.Hatta simdiye kadar en begendigim parfum o,sadece saatler sonra kalan bir notasi var,kehribar sanirim.O beni azicik sogutuyor.Onu da kullandikca farkettimDolce gabbana the one şahaneee bir koku. Bugün kavuştum the one'ıma sonunda.. Aman Allahım nasıl güzel nasıl çekici kokuyor öyle.. Bence içlerinde en çekicisi the one ama addictle coco mademoiselle arasında seçim yapacaksan coco mademoiselle derim. Addict çok ağır .. Beğenmiyorum şahsen fazla.. Ama Coco mademoiselle güzel canım açık ara. Tereddüt bile etme.
Addict eskiden daha da güzeldi. Güzelim parfümle oynadılar . Ve dior bunu bir tek addict de yapmadı. Pure poison, miss dior parfümlerini de reforme etti. Pure poison eskiden cok severdim. Yeni şişeye 380 lira bayıldım ama elim gitmez oldu. Sanki eski güzelliğini kaybetmiş.Ben seviyorum ya bence agir degil.Hatta simdiye kadar en begendigim parfum o,sadece saatler sonra kalan bir notasi var,kehribar sanirim.O beni azicik sogutuyor.Onu da kullandikca farkettim
Kuzu merak ettim denedin mi yves rocherdeki vanilyayı? Bu arada ikimizinde yeni parfümleri hayırlı olsunn:))Dolce gabbana the one şahaneee bir koku. Bugün kavuştum the one'ıma sonunda.. Aman Allahım nasıl güzel nasıl çekici kokuyor öyle.. Bence içlerinde en çekicisi the one ama addictle coco mademoiselle arasında seçim yapacaksan coco mademoiselle derim. Addict çok ağır .. Beğenmiyorum şahsen fazla.. Ama Coco mademoiselle güzel canım açık ara. Tereddüt bile etme.
Tabii ki Zevkler tartışılmaz canım :)Ben seviyorum ya bence agir degil.Hatta simdiye kadar en begendigim parfum o,sadece saatler sonra kalan bir notasi var,kehribar sanirim.O beni azicik sogutuyor.Onu da kullandikca farkettim
Evet kuzum hayırlı olsun seninde manifeston :) güzel seçim yapmışsınKuzu merak ettim denedin mi yves rocherdeki vanilyayı? Bu arada ikimizinde yeni parfümleri hayırlı olsunn:))
Aynenn bende 20 mllik olan minik şişemi bitirdim. Bir ara gidip 100lüğünden alacağım. Soğuk havalara aşırı yakışıyor ya. Birde cok dikkat cekiyor kokusu:) hayırlı olsun canım güle güle kullanEvet kuzum hayırlı olsun seninde manifeston :) güzel seçim yapmışsın
Yves rocher vanilla yı denedim canım gayet güzel bir vanilya kokusu. Aldım hatta bitane yüzlüğünden .. Bildiğin portakallı Kek gibi kokuyor ya çok tatlı :)
Kızlar bunların ikisinin arasındaki farkı bilen,duyan,farkeden var mı?Eki Görüntüle 1732233 Eki Görüntüle 1732234
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?