• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dior Addict - Coco Mademoiselle

Sizce hangisi güzel?

• Coco Mademoiselle

OY: 5 62,5%
  • Dior Addict

OY: 3 37,5%

• Ankete Katılan
    8

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Bu iki parfümden hangisi daha güzel sizce kızlar?
Coco mademoiselle de çok pis aklım kaldı,onu da alsam mı kararsızım.İkisi de kışlık,alıp sıkılırsam addicte dönersem bu sefer harcadığım paraya üzüleceğim.Sizce hangisi, anketi oylayabilir misiniz?

D&G The One
Armani Si
Armani Code

Mesela bunları da beğeniyorum ama alayım mı diye istek uyanmıyor içimde. Coco Mad.aklımı karıştırdı...

Bence Ysl Manifesto:KK200: ay ben kokumu buldum cidden ne cok ağır nede hafif. Hemde vanilyalı tatlı kremsi bi koku arıyordum.

Ama addict ve coco mademoisellenin tarzları cok farklı. Ben coco mademoiselle seçerim. Çünkü yaşım gereği Addict gibi iddaalı bir kokuyu kaldıramam herhalde şuan:)

Addict iddialı evet ama tek fıs kullanıldığında süper bence,ya da bana hitap ediyor bilemedim.
Coco Mad.alacağım sanırım yaa valla rüyalarıma girecek:KK45:

Addict iddialı evet ama tek fıs kullanıldığında süper bence,ya da bana hitap ediyor bilemedim.
Coco Mad.alacağım sanırım yaa valla rüyalarıma girecek:KK45:
İşte ben hiçbir zaman tek fısla yetinmediğim için :D pahalı baya ya coco mademoiselle :(

İşte ben hiçbir zaman tek fısla yetinmediğim için :KK70: pahalı baya ya coco mademoiselle :KK43:
Olsun deger:KK16:Addicte kiydim onda da paraya kiyarim ama iste sıkılırmıyım emin olsam.Tek bir notasi bile rahatsiz etse kenara atma huyum var

Acaba edt ve edp arasinda çok fark var mi? Siseleri çok degisik benim koklayip begendigim edt idi.

Dolce gabbana the one şahaneee bir koku. Bugün kavuştum the one'ıma sonunda.. Aman Allahım nasıl güzel nasıl çekici kokuyor öyle.. Bence içlerinde en çekicisi the one ama addictle coco mademoiselle arasında seçim yapacaksan coco mademoiselle derim. Addict çok ağır .. Beğenmiyorum şahsen fazla.. Ama Coco mademoiselle güzel canım açık ara. Tereddüt bile etme. ;)

Dolce gabbana the one şahaneee bir koku. Bugün kavuştum the one'ıma sonunda.. Aman Allahım nasıl güzel nasıl çekici kokuyor öyle.. Bence içlerinde en çekicisi the one ama addictle coco mademoiselle arasında seçim yapacaksan coco mademoiselle derim. Addict çok ağır .. Beğenmiyorum şahsen fazla.. Ama Coco mademoiselle güzel canım açık ara. Tereddüt bile etme. :KK66:
Ben seviyorum ya bence agir degil.Hatta simdiye kadar en begendigim parfum o,sadece saatler sonra kalan bir notasi var,kehribar sanirim.O beni azicik sogutuyor.Onu da kullandikca farkettim

Ben seviyorum ya bence agir degil.Hatta simdiye kadar en begendigim parfum o,sadece saatler sonra kalan bir notasi var,kehribar sanirim.O beni azicik sogutuyor.Onu da kullandikca farkettim
Addict eskiden daha da güzeldi. Güzelim parfümle oynadılar . Ve dior bunu bir tek addict de yapmadı. Pure poison, miss dior parfümlerini de reforme etti. Pure poison eskiden cok severdim. Yeni şişeye 380 lira bayıldım ama elim gitmez oldu. Sanki eski güzelliğini kaybetmiş. :KK43:

canım benim en beğendiğim koku dior hypnotic poison ama eğer bu iki koku arasından seçmem gerekirse kesinlikle dior addict...çok çekici bi kış kokusu...biraz ağır bi koku evet ama eğer sen de 25 yaş üstü bi kadınsan kesinlikle dior addict diyorum.

Dolce gabbana the one şahaneee bir koku. Bugün kavuştum the one'ıma sonunda.. Aman Allahım nasıl güzel nasıl çekici kokuyor öyle.. Bence içlerinde en çekicisi the one ama addictle coco mademoiselle arasında seçim yapacaksan coco mademoiselle derim. Addict çok ağır .. Beğenmiyorum şahsen fazla.. Ama Coco mademoiselle güzel canım açık ara. Tereddüt bile etme. :KK66:
Kuzu merak ettim denedin mi yves rocherdeki vanilyayı? Bu arada ikimizinde yeni parfümleri hayırlı olsunn:))

Tabii ki Zevkler tartışılmaz canım :)

Kuzu merak ettim denedin mi yves rocherdeki vanilyayı? Bu arada ikimizinde yeni parfümleri hayırlı olsunn:))
Evet kuzum hayırlı olsun seninde manifeston :) güzel seçim yapmışsın ;)

Yves rocher vanilla yı denedim canım gayet güzel bir vanilya kokusu. Aldım hatta bitane yüzlüğünden .. Bildiğin portakallı Kek gibi kokuyor ya çok tatlı :)

Ay bukadar olur. ben tamda böyle bi sohbet arıyodum bende konu açtım az önce.
Koku önemli

Evet kuzum hayırlı olsun seninde manifeston :) güzel seçim yapmışsın :KK66:

Yves rocher vanilla yı denedim canım gayet güzel bir vanilya kokusu. Aldım hatta bitane yüzlüğünden .. Bildiğin portakallı Kek gibi kokuyor ya çok tatlı :)
Aynenn bende 20 mllik olan minik şişemi bitirdim. Bir ara gidip 100lüğünden alacağım. Soğuk havalara aşırı yakışıyor ya. Birde cok dikkat cekiyor kokusu:) hayırlı olsun canım güle güle kullan:KK37:

Kızlar bunların ikisinin arasındaki farkı bilen,duyan,farkeden var mı? :KK48:
Kozmetik_2449013.jpg
zoom_variation_NA_view_01_990x1290.jpg

Bu parfumu almayacam sanirim, Chloe love, Bulgaria jasmine noir,Davidof cool water,coco mademoiselle sıktım.Suan bayginlik gecirebilirim. Hepsini koklayinca basim agridi.Bu arada sephora da 200 tlye 50 tl indirim 300tl lik parfumede 75tl indirim var.Boynerde de hediye ceki.Bilginiz olsun kizlar

Geçen akşam ilk defa kaç senedir merak ettiğim Matmazeli nihayet denedim. Ama ne yazıkki hiç beğenmedim, hayal kırıklığına uğradım resmen. Böyle deterjanimsi bir koku gibi geldi bana. Bozuk muydu acaba bilmiyorum?

Back