• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dione Taki'dan Kolyeler

çok zevkl birisiymişsiniz modeller renkler uyum çok güzel hepsi çok tatlı şeyler günlük çok rahat kullanılabilecek şıklık katacak şeyler kıskandım ben de yapmak istiyorummmmm
keşke antalyada olsanız da ders alsammmmm :(((

çok zevkl birisiymişsiniz modeller renkler uyum çok güzel hepsi çok tatlı şeyler günlük çok rahat kullanılabilecek şıklık katacak şeyler kıskandım ben de yapmak istiyorummmmm
keşke antalyada olsanız da ders alsammmmm :(((

Yorumlarınız çok teşekkür ederim.Beni motive ediyor.Yakın olsaydık seve seve yardımcı olurdum.Sevgilera.s.

hepsi birbirinden güsel yaa içim eridi resimlere bakarken .. Ellerine sağlıkkk canım ablam benimmmm okula giderken de benim gibi kokoşa güzel yakışır falla keşke yakınında olsamm oo ben taa kıbrısta :)) gönüller bir olsun demekten başka bişey diyemiyorum :D

tebrik ederim tekrardan ablaların gülüüü başarılar diliyorum Şeniz

Çok şık olmuşlar zevkle yaptığın belli. Renk uyumları harika .Emeklerine sağlık Dione

dione cim hepsi süper olmuş ellerine sağlık bende istiyorum hepiciğinden bende mardin midyatta oturuyorum buranında telkarisi çok meşhur bende sana telkari göndereyim olmazmı yada ne istersen

Canım çok teşekkür ederim.Feda olsun sana hepsi.Ama onları okul kermeslerinde sattım bir tane bile kalmadı elimde inan.Sevgiler

Back