Dione Taki'dan Kolyeler

Beğenmene çok sevindim.Kurs'a falan gitmedim.Takı yapım teknikleri ile ilgili iki kitap aldım,gerisini gözlemliyerek,kendimi geliştirerek yapıyorum.Sevgilera.s.

cok güzeller ellerine saglik 5 ve 7 tam benim tarzim

modellerini calicam haberin olsun naniknanik

o zaman tebrik ediyorum seni çok güzeller...

birşey daha malzemeleri nereden alıyorsun tahtakaleden falan mı??

o zaman tebrik ediyorum seni çok güzeller...

birşey daha malzemeleri nereden alıyorsun tahtakaleden falan mı??

Evet,Tahtakalede bir sürü malzeme satan yer var,oraya gittimmi kendimi kaybediyorum,gömü bulmuş gibi oluyorum.:sm_cool:

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni yaptıklarımdan birkaç örnek sunayım dedim.Bundan sonra yapacaklarım '' yazlık takılar '' olucak.Sevgiyle kalın.:1hug:

Son düzenleme:
Ay Dione aşkolsun yaaaa her seferinde aklımı başımdan alıyorsun benim:asigim: Bu alttakine bittim yaaaaa Bunu nasıl yapabilirim ben ?

Ay Dione aşkolsun yaaaa her seferinde aklımı başımdan alıyorsun benim:asigim: Bu alttakine bittim yaaaaa Bunu nasıl yapabilirim ben ?

Çok kolay, öcelikle oval halkalar ve inci (yada başka boncukta olabilir) varsa, İnci'yi halkalı çiviye geçiriyorsun oval halkalar aralarına zincirlerle tutturuyorsunBu kadar,bilmem anlatabildim mi?
Bu arada beğenmenede sevindim.a.s..

Ben bu boncuklardan istiyom anacım bunlar nerde bulunur ki? Aynısı ama:asigim:

Ben bu boncuklardan istiyom anacım bunlar nerde bulunur ki? Aynısı ama:asigim:

Canım,ben Eminönü Tahtakale'den alıyorum.Oraları biliyormusun?
Yerini tarif edeyim:Eminönünde Mısırçarşısı var,Kurukahveci Mehmet efendi var.Kurukahvecinin bulunduğu yönden Mısırçarşısının içine gir.İlk sağdan çık.Çıktığın bu yol Tahtakale.Yola devam ederken,küçük bir dörtyol ağzı var.Sağ'a sapıcan.Biraz ilerleyince solda türktelekom ,onun karşısındada Güvener pasajı var.Pasajda bir sürü boncukcular var.Bu boncukları ''boncuk cennet''isimli mağazadan aldımdı.

Arkadaşlar yeni yaptıklarımdan birkaç örnek sunayım dedim.Bundan sonra yapacaklarım '' yazlık takılar '' olucak.Sevgiyle kalın.:1hug:

Dionem sadece kahverengi takı çıkmış öbürleri görünmüyor:1no2:
Sana tişört alacaktım ama kış memleketi hoş bişey bulamadımbenneyaptımki
Vee sana künye ve küpe aldım yarın kargoluyorum güle güle kullanŞeniz:dance:

ellerine sağlık maşalllah sana ne güzel benim hiç böyle yeteneklerim yok.çok isterdim olmasını

Canım ya,ne zahmet etmişsin,çok teşekkür ederim.Düşündün ya bu yeterdi.Şeniz

Takıları yeniden yüklüyorum''.İmageshack '' hainlik etti.

Canım ya,ne zahmet etmişsin,çok teşekkür ederim.Düşündün ya bu yeterdi.Şeniz

Takıları yeniden yüklüyorum''.İmageshack '' hainlik etti.

Şimdi göründüler canım düzelmiş bunlarda çok hoş ee kimin elinden çıkmışa.s.
Yarın yurt içi yada fillo kargoya veririm fillo ile çalışıyor şirket onla göndersem mahsuru olmaz dimi bebişimCADIARZU

Canım ya ne mahsur'u olurki,ama bizim buralarda fillo kargo yok

Maşallah döktürmüşsün canım. Emeklerine sağlıka.s.a.s.
Bende nerede bu diyordum, meğer sanat işleriyle uğraşıyormuşsun.
Valla hepsinde gözüm kaldı haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…