• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dione Taki'dan Kolyeler

dione

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
116
1
96
56
İstanbul
.Takmayı takıştırmayı seviyorum,almak istediklerimde çok pahalı olunca kendim yapmaya karar verdim.Bundan 4yıl önce takı yapmaya başladım.İlk yaptıklarımı arkadaşlarıma hediye ettim.Sağolsun arkadaşlarım,onların çevreleri,akrabağlar bana bayağı yardımcı olup motive ettiler.İşte yaptığım pc'de sakladığım takılardan bazıları:

15059510pr2.jpg

29059770hw1.jpg

10cg1.jpg

11zg9.jpg

12ba9.jpg

13nd2.jpg

14vd5.jpg

15pu2.jpg

45973506zz2.jpg

91061505df2.jpg

hepsinden ama hepsinden istiyorum. Adresimi özelden bildiririm şekercim.:smiley-cool:

takılarınız çok hoş ve şıklar.bende bir ara yurt dışına takı tasarımı yapıyodum ancak sömürülmekten başka işe yarmadı benneyaptımki
sonra kendim kedime yapim dedim bu seferde millete hediye etmekten bi hal oldum ardı gelmedi tatlicadiarzu pes ettim.neyse fisfisfis
emeğinize sağlık diyorum:içelim:

nasıl da süslüler,güzel ama ben hiç kolye takamıyorum. takabilene ne mutlu :)

masallah hepsi birbirinden güzel olmus ellerine saglik:nazar:, bende denemek istiyom.

Çok güzel bunlar yaaaaaa...Ağzımın suyu akarak izliyorum çünkü ben beceriksizim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yaaa ben de istiyorum bana nesenağlama
doğum günüm de hazır yaklaşıyorken hani diyordumsırnaşık şey

ellerine sağlık canım benim.hepsi çok çok güzeller
öpüyorum senia.s.

Bir site açsan ve bunların satışını yapsan çok güzel olura.s.a.s.a.s.

Katılıyorum... Cidden güzel ve zevkli takılar. Ellerine emeğine sağlık. Bence değerlendirmelisin bu yeteneğini. :nazar:

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.İki sitede zaten yayınlanıyor.Ayrıca arkadaşlarıma,onların çevresine,benim akrabalara,okul kermeslerinde satıyorum.a.s.

yaaaaaa ben 2. sini istiyorummmmmmmm
çok güzelllllllll ellerine sağlık..

bişey sorcam eğitimini aldın mı yoksa kendin yaparak mı öğrendin. hayır bende çok hevesliyim böyle şeylere ama kursa gidecek vaktim yok!!

Back