dioden lightsheer lazer icin bir sorum var........

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Selam herkese...sevgili editörler lütfen kizmayin ama ne yapayim mecbur kaldim buraya acmaya sorumu....cünkü acmak istemistim bir ara Lazer bölümüne ama konu incelemeye alindi yazisi cikmisti ve gidis o gidis ben konumu sonra bir daha göremedim

Arkadaslar sorum sizlere su ki: yarin doktorda randevum var dioden lightsheer lazer icin yani önce bilgilendirecek beni...ve sizden ricam lütfen bana öneriniz nelerdir.neler önemlidir sormama gereken yarin?

inanin kic bir fikrim yok!

yanlis birseyler olsun istemiyorum,,,cünkü benim zamaninda ipl le kötü tecrübem oldu...simdi ise bu lazere baslamak istiyorum iste...önce yüzümde.

Gercekten gercek tecrübelere ve ögütlere ihtiyacim var...

Son düzenleme:
Bu konuda tecrubem yok ama ıyıce arastırmalısın bence.
senın konun laybolsa bıle bu konuda bır cok yazı var dıye bılıyorum.
ınternettende arastırabılırsın

Bu konuda tecrubem yok ama ıyıce arastırmalısın bence.
senın konun laybolsa bıle bu konuda bır cok yazı var dıye bılıyorum.
ınternettende arastırabılırsın

Evet canim internette baktim ama emin degilim burada daha samimi cevaplar olur diye düsündüm,cünkü bilyorsun cogu gercek olmayabiliyor nette.

evet var kk dada baya soru ama ben dedim ki simdi yarin ne sorayim mesela tam olarak veya hangi cevabi verirlerse samimilerdir...

zamaninda cok kötü tecrübe yasadigimda kadin demisti ay cok iyi gidecekler bak gör bisey kalmiyacak vs,,,,,yüzümü yakti mahf etti

Iki ay sonra baslayabilirmisim...cünkü yaz iyice gecmeliymis ve ben esmer oldugum icin cildim bu yazin bronzlugunu atmaliymis üzerinden.

Konu "İstenmeyen Tüyler"başlığına taşındı ve başlık içerik anlatır şekilde düzenlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…