• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diode Ütüleme VS Alexandrite

lilmisssunshine

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
14
0
6
34
İstanbul
Kizlar bu konuda fena halde yardiminiza & deneyimlerinize ihtiyacım var. Ben diode ütüleme ile genital kol alti ve bacak epilasyona basladim. Daha sonra diode ütüleme ile seans bitirenlerden duydumki 6-8 ay sonra tekrar tuyler eskisi gibi cikiyormus. Eskisi gibi tuyleri çıkanlar çareyi Alexandrite makinesi ile yaptırmada bulmuşlar ve kesin sonuc almislar. Ben diodenin rahatlığına cok alismistim, alexandrite daha cok acitiyor bi de o nedenle simdi ne yapacağımı bilemedim.

İyi kötü yorumlarinizi bekliyorum....

Son düzenleme:
geçen gün bir yerden fiyat ve bilgi aldım lazer hakkında ama bana bu iki şekilde olacagı konusunda isim olarak söylemedi ama koyu renk tüyleri alabiliyor dediğine göre alex yöntemi sanırım. acısı oluyormuş biraz ama emlayla sorun olmayacağı söylendi. emla kullanmayı denediniz mi hiç?

Kizlar bu konuda fena halde yardiminiza & deneyimlerinize ihtiyacım var. Ben diode ütüleme ile genital kol alti ve bacak epilasyona basladim. Daha sonra diode ütüleme ile seans bitirenlerden duydumki 6-8 ay sonra tekrar tuyler eskisi gibi cikiyormus. Eskisi gibi tuyleri çıkanlar çareyi Alexandrite makinesi ile yaptırmada bulmuşlar ve kesin sonuc almislar. Ben diodenin rahatlığına cok alismistim, alexandrite daha cok acitiyor bi de o nedenle simdi ne yapacağımı bilemedim.

İyi kötü yorumlarinizi bekliyorum....
Ben de Alexandrite makinesi ile epilasyon yaptırdım , Epiderm'e gittim ve makina ile ilgili bilgi aldım, öyle başladım. Aslında çok da canımın yandığını söyleyemeyeceğim. Canım da tatlıdır ama :14:

Kızlar problem can acimasi degil ona katlanilir bir türlü. Benim duyduguma gore epilasyon bittikten sonra 6-8 ay arası tekrar tuyler eskisi gibi cikmaya basliyomus. Yani epilasyon bosa gidiyormus.

istenmeyen tüyler başlığı altında lazerle ilgili tüm yazılanları okudum. sadece 2 seans gidip nerdeyse yok olan da var 13 seans gidip faydasını göremeyende var. kimi alex. yönteminden memnun kimi soprano, ütüleme yönteminden. fakat çogunluk yüz için ütülemeyi öneriyor. vücudun geri kalan bölgeleri içinde alex. kesin etkili deniyor. bende bu şekilde yaptırmaya karar verdim ama umarım pişman olmam :26: ve bi arkadas da bu yöntemlerle sadece azalacagını, iğneli yöntemiyle tamamen biteceğini söylüyor.anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor etkileri.

Son düzenleme:
Ben de Alexandrite makinesi ile epilasyon yaptırdım , Epiderm'e gittim ve makina ile ilgili bilgi aldım, öyle başladım. Aslında çok da canımın yandığını söyleyemeyeceğim. Canım da tatlıdır ama :14:

fiyat ve makina konusunda bilgi verirmisiniz birde tüyleriniz bittimi bu gittiğiniz yer bakırköydemi cevap yazarsanız sevinirim

Back