• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diode Lazer yapan en iyi merkez neresi?

bidibidibudu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
29
2
86
İstanbul
Merhaba kızlar,

İstanbul Anadolu yakasın da en iyi Diode lazer epilasyon yapan neresi var?
Genelde epilasyon merkezlerindeki çalışanlardan memnun olamıyoruz. Temiz, ilgili ve işini iyi yapan yerler varsa bildiğiniz paylaşmanızı rica edeceğim. Teşekkürler şimdiden :rolleyes:

Ben 2 yıldan fazla Diode lazer yaptırdım.Gerçekten memnun kalmadım,kahverengi tüyleri görmüyor.Cilt tipine uygunsa alexandrite lazerden çok memnun olan arkadaşım var.Bilgine :)

Ben 2 yıldan fazla Diode lazer yaptırdım.Gerçekten memnun kalmadım,kahverengi tüyleri görmüyor.Cilt tipine uygunsa alexandrite lazerden çok memnun olan arkadaşım var.Bilgine :)
internetten biraz araştırmıştım. diode için en ince kılı bile görüyor deniyor. kafam karıştı şimdi..bu ütüleme tekniği olandan bahsediyorsunuz değil mi?

evet ütüleme tekniği .. ben de çok araştırıp gittim ,hatta 3 arkadaş gittik,sonuç alamayınca diğer 2 arkadaşım erken bıraktı tedaviyi ,ben uzattım 2 yılı aşkın bir süre ,her defasında azalacak umudu vardı,gittiğim yerde fena değildi.Lakin hiç memnun kalmadım,verdiğim paraya çok acıdım.Tecrübemi size aktarmak istedim,tabi ki tercih sizin.

Back