dinmek bilmez bas agrısı :(

recell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
140
0
arkadaslar 13 haftalik hamileyim dun oglen bas agrim basladi ve halen devam etmekte uyumakta fayda etmiyor anlamadim goz altlarim mos mor oldu:KK43: ilac alamam heralde dimi?

canim benimde o haftalarda ayniydi...dayanilmaz bi agri vardi ayni seninde dedigin gibii...
tabi seninki baska bi nedendende kaynakli olabilirr...fisfisfis
doktora gidersen o sana hamileligine engel olmayacak bi ilac önerecektir..
ama sen kendin ilac icme :eek:lmaz:....doktoruna bi görün öyle kullan kullanacaksanda.....

gecmiş olsun oncelikle
benim doktorum agrin olursa agri kesici veririm demişti hatta 3-4 tane isim saymıstı.yani kullanılabilecek ilaclar var.mutlaka danisin derim

arkadaslar 13 haftalik hamileyim dun oglen bas agrim basladi ve halen devam etmekte uyumakta fayda etmiyor anlamadim goz altlarim mos mor oldu:KK43: ilac alamam heralde dimi?

şakaklarıma boynuma buz torbası koyuyordum ağrıdığında
iki kez yaptım iyi geldi benim doktor da ilaç almamaya gayret et demişti

geçmiş olsun umarım kurtulursun tez zamanda

ya benim daha 6 haftalık ama o kadar çok başım ağrıyor ki bende dayanamıyorum

sebebi de vucuttaki kan artmış olduğu için daha hızlı akıyormuş ve buda baş ağrısı yapıyormuş

Benimde çok oluyor baş ağrısı dr günde 4 taneye kadar minoset içebilirsin dedi.....

X