Dinmek Bilmeyen Kaşıntı

Çok geçmiş olsun
Dişteki dolguların alerji yaptıgını ve testlerde felan çıkmadıgını duydum ne kadar dogru bilmiyorum
Anneminde ellerinde kaşıntı var malesef sebebini bulamadılar ataraks kullanıyo

Egzemadır belkı esımıde dktrlar alarjı dedı durdu ıgneler mı vurulmadı haplar mı ıcmedı ama megersem egzemaumıs sukur sımdı ıyı

Dil diyorum ama benimde kulaktan bogaza dogru aslinda . Dilimi kemirince oksurur gibi garip sesler cikarinca agzimi sonuna kadar falan acinca bi nevi rahatliyorum ama gecmiyo. Umarim iyi gelir inanin hangj sehir farketmez giderim o doktorun yanina
İyileşme olursa size yazacağım

Egzemadır belkı esımıde dktrlar alarjı dedı durdu ıgneler mı vurulmadı haplar mı ıcmedı ama megersem egzemaumıs sukur sımdı ıyı
Aynen alerji mantar ilaclari verip duruyorlar dogru durust arstirmiyolar bile

ısırıp çekilme olduğunda sebep nedir acaba? özellikle makatta vajinada?
Ağaçlık bir yerde yaşıyorsan yada öyle çok ağaçlık yerlerde bulunduysan bi böcek ısırıyo.etle deri arasına mikrobunu bırakiyor.ama bu benim bildiğim kol ve bacak bolgesinde.vajina makat bölgesinde ısırıp çekilmeyle ilgili bir vakayla karşılaşmadım hic.baska birseyde olabilir.eczanemize gelen hastalardan biliyorum bende

Psikolog ne yapacak orayi anlamiyorum
Herşeyi denemissin.olmamis.birde hastanenin psikoloji bölümüne uğramaktan birşey kaybetmezsin.açip bakmayacak orana elbette.bi dene iyi gelir belki.doktorda demiş zaten.tam.olarak ne yapıyorlar bilmiyorum ama bu psikolojik kaşıntı azımsanmayacak kadar insanda görülen birşey.mesela ben havada uçan bir tüy görsem.hemen birkaç dakika içinde sanki o tüy boğazıma kaçmış gibi his oluyodu eskiden.bogazimda bildiğin tüy var.o kadar gerçekçi bir his ki ama aslında yok.zamanla bunun böyle olmadığına kendini inanırdım.gecti gitti benim durum

cevabınız için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…