- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
Canimm aktara bi danış mutlaka. Elbet iyi gelcek birşey olacaktır.Denemedm ne kullansam ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm aktara bi danış mutlaka. Elbet iyi gelcek birşey olacaktır.Denemedm ne kullansam ki
İyileşme olursa size yazacağımDil diyorum ama benimde kulaktan bogaza dogru aslinda . Dilimi kemirince oksurur gibi garip sesler cikarinca agzimi sonuna kadar falan acinca bi nevi rahatliyorum ama gecmiyo. Umarim iyi gelir inanin hangj sehir farketmez giderim o doktorun yanina
Yok mugladayim lepra hastane miIstanbul damisin canim.
Lepra ya gittin mi
Mutlaka yazinİyileşme olursa size yazacağım
Aynen alerji mantar ilaclari verip duruyorlar dogru durust arstirmiyolar bileEgzemadır belkı esımıde dktrlar alarjı dedı durdu ıgneler mı vurulmadı haplar mı ıcmedı ama megersem egzemaumıs sukur sımdı ıyı
Kanamiyo sadece dilim agzimin kasidigim taraflar soyuluyo biraz birazPeki kasimaktan kanamiyormu? Tahriş olmuyormu? Çok geçmiş olsun.
Ağaçlık bir yerde yaşıyorsan yada öyle çok ağaçlık yerlerde bulunduysan bi böcek ısırıyo.etle deri arasına mikrobunu bırakiyor.ama bu benim bildiğim kol ve bacak bolgesinde.vajina makat bölgesinde ısırıp çekilmeyle ilgili bir vakayla karşılaşmadım hic.baska birseyde olabilir.eczanemize gelen hastalardan biliyorum bendeısırıp çekilme olduğunda sebep nedir acaba? özellikle makatta vajinada?
Herşeyi denemissin.olmamis.birde hastanenin psikoloji bölümüne uğramaktan birşey kaybetmezsin.açip bakmayacak orana elbette.bi dene iyi gelir belki.doktorda demiş zaten.tam.olarak ne yapıyorlar bilmiyorum ama bu psikolojik kaşıntı azımsanmayacak kadar insanda görülen birşey.mesela ben havada uçan bir tüy görsem.hemen birkaç dakika içinde sanki o tüy boğazıma kaçmış gibi his oluyodu eskiden.bogazimda bildiğin tüy var.o kadar gerçekçi bir his ki ama aslında yok.zamanla bunun böyle olmadığına kendini inanırdım.gecti gitti benim durumPsikolog ne yapacak orayi anlamiyorum
cevabınız için teşekkürler :)Ağaçlık bir yerde yaşıyorsan yada öyle çok ağaçlık yerlerde bulunduysan bi böcek ısırıyo.etle deri arasına mikrobunu bırakiyor.ama bu benim bildiğim kol ve bacak bolgesinde.vajina makat bölgesinde ısırıp çekilmeyle ilgili bir vakayla karşılaşmadım hic.baska birseyde olabilir.eczanemize gelen hastalardan biliyorum bende