Dinmek Bilmeyen Kaşıntı

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
Tam 3 yıldır araliksiz suren kasintim var dilimin sol tarafinda sol gogsumun altinda ve vajina bolgemde. gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi (atarax dahil. Hatta ciktigim doktorlar ataraxta mi fayda etmedi diye sasiriyorlar) ne kan da bir sey cikiyor ne de alerji testlerinde.
Asla bir saniye bile kasinmadigi zaman yok . Ara ara azalip cogaliyo o kadar.
Doktorlar bide psikologa cik diyorlar ama bilemiyorum ki ciksam mi ? 2 yil doktor doktor gezdim bir yildir hic bi doktora cikmadim.

Dili bilemiyorum ama ciltteki mantar olmasın
Gerçi doktorlar bişey demiştir heralde

Şimdi doktor doktor gezmiş psikologlara gitmiş ilaç kulanmışsınız
Teşhisi bizden beklemiyorsunuz umarım
Bekliyorsanız burdan bakınca ben birşey anlamadım
Geçmiş olsun

O zaman bence doktorları dinle.ısırip çekilme yok.iz kabarıklık hiçbirşey yok.zaten bu konu ciltle alakalı olsa atarax etki ederdi.psikolojik olabilir.birde oraya git istersen

Bi tanidigimda da var baska bolgesinde. O da surekli kasiniyor. Doktor alerji demis, omur boyu devam edecek tedavisi yok demis

Şimdi doktor doktor gezmiş psikologlara gitmiş ilaç kulanmışsınız
Teşhisi bizden beklemiyorsunuz umarım
Bekliyorsanız burdan bakınca ben birşey anlamadım
Geçmiş olsun
Yok psikologa gitmedim . Sadece burda naska yasaynlar var mi varsa neyaptilar hangi doktora ciktilar bunu ogrenmek istedim

O zaman bence doktorları dinle.ısırip çekilme yok.iz kabarıklık hiçbirşey yok.zaten bu konu ciltle alakalı olsa atarax etki ederdi.psikolojik olabilir.birde oraya git istersen
Psikolog ne yapacak orayi anlamiyorum

Ben de sizin gibiyim.Kulaktan boğaza giden yol 24 saatlik günümün 20 saati kaşınıyor.Elle kaşımak da mümkün değil.Boğazımdan tuhaf sesler çıkararak kaşıyorum.Sabahın erken saati gecenin bir yarısı farketmiyor.Toplulukta yalnızken yine farketmiyor.Artık tik gibi oldu.
Genital bölge de hamilelikten beri kaşınıyor.Şu aralar geçti gibi.Yer yer kaşınan yerler de cabası.
Kan tahlili ve alerji testlerinde birşey çıkmadı.İki gün önce gittim kbb uzmanına.Bir burun spreyi ve alerji için tablet verdi.Bakalım fayda edecek mi?
Size de çok geçmiş olsun

Psikosomatik rahatsızlıklar dediğimiz hastalıklar var, özellikle deri hastalıkları ve psikoloji arasında güçlü bağlantılar olabiliyor. Yani birbirinden bağımsız alanlar değil, özellikle bu şekilde ne olduğu belirsiz tablolarda daha sık karşılaşılıyor.

Dil diyorum ama benimde kulaktan bogaza dogru aslinda . Dilimi kemirince oksurur gibi garip sesler cikarinca agzimi sonuna kadar falan acinca bi nevi rahatliyorum ama gecmiyo. Umarim iyi gelir inanin hangj sehir farketmez giderim o doktorun yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…