• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dinleyenim olmadıgı için derdimi size anlatmak istedim

Her yer illa ki deneyim deneyim diye tutturmuyor ben 6-7 ay çağrı merkezinde çalıştım ilk girdiğimde deneyimsizdim ve senin gibi önlisans mezunuydum ilk bir kaç gün eğitim verip işe başlattılar çağrı merkezleri okuldan yeni mezun, deneyimi olmayan, genç personeller alıyor genelde... Bence çağrı merkezi iş hayatına başlangıç için çok ideal nette bir sürü ilan var bunla ilgili başvur çağırırlar bir yerden canım.

genelde başvurdugum yerler hep deneyim istediler bende o yüzden olmadı malesef çagrı merkezlerine başvurucam hemen inşallah alırlar çok teşekkür ederim

tatlım Allah kulunu önce sıkıyor sonra feraha kavuşturuyor işallah geçer sıkıntıların da.

Ancak evde oturarak geçmeyeceği aşikar.

Kilolu bir sürü insan var hem hayat boyu kilolu kalacak halin yok her zaıf özgüven sahibi mi ki sen kendini toplumdan geri çekiyorsun?

Belediyelerin ücretsiz kursları var onlara gidip serfitika alabilirsin işe girmeni kolaylaştırabilir en azından hem de kafan dağılır .

Annemizi Babamızı biz seçemiyoruz ama eşimizi ve işimizi arkadaşlarımızı seçebiliyoruz değil mi seninle yaşıtız Herkesin kendince sorunları var İnşallah geçer bu sıkıntılar ve feraha kavuşursun sağlıcakla kal

bu dediklerini başka bi tanıdığım da yaşamıştı. deneyimsiz olduğu için stajyer olarak da az paraya çalışmaya razı oldu. böylece deneyim edindi. stajyer olarak da başvuru yapmanda fayda var. cebine az para girer ama faydası olur. sabret:)

dneyimsiz satış elemanı arayan çok ilan var özellikle sigorta şirketleri
çağrı merkezi başlangıç için uygun kendini gösterirsen gelecğin güzel olur...
zaten evde oturmaktan iyidir çağrı merkezleri stresli olur ama ortam çok iyidir...
bence evde oturup bunalacağına derhal böyle işlere başvur...
allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah...

tatlım Allah kulunu önce sıkıyor sonra feraha kavuşturuyor işallah geçer sıkıntıların da.

Ancak evde oturarak geçmeyeceği aşikar.

Kilolu bir sürü insan var hem hayat boyu kilolu kalacak halin yok her zaıf özgüven sahibi mi ki sen kendini toplumdan geri çekiyorsun?

Belediyelerin ücretsiz kursları var onlara gidip serfitika alabilirsin işe girmeni kolaylaştırabilir en azından hem de kafan dağılır .

Annemizi Babamızı biz seçemiyoruz ama eşimizi ve işimizi arkadaşlarımızı seçebiliyoruz değil mi seninle yaşıtız Herkesin kendince sorunları var İnşallah geçer bu sıkıntılar ve feraha kavuşursun sağlıcakla kal

çok teşekkür ederim inşallah gecer

dneyimsiz satış elemanı arayan çok ilan var özellikle sigorta şirketleri
çağrı merkezi başlangıç için uygun kendini gösterirsen gelecğin güzel olur...
zaten evde oturmaktan iyidir çağrı merkezleri stresli olur ama ortam çok iyidir...
bence evde oturup bunalacağına derhal böyle işlere başvur...
allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah...

inşallah sagolun sizinde Allah gönlünüze göre versin

13 yaşındayken tanışmıştık safım tabi o zamanlar aşık oldum sonra 1 yil sonra benle dalga gectigini soyledi 17 yasinda yine baristik veyine ayni sey yillar gecti 22 yasindayim 1 yildir konusuyoruz bir gun tartismadik tekrar aşık oldum hayaller kurdum ilk aşkımla çok mutlu olacam diye ama 20 dk oncebenle cok mutlu oldugunu tek dayanaginin ben oldugumu bigun evlenirse evlenmek isteyecegi tek kadinin ben olacagimi soyledi ama evlilige karşı olduğunu soyledi beni umutlandirip bekletemezmis geriye sadece sacma sapan gözyaşı dokmeler:( icim icimi yiyiyo anlatmak zorundaydim birilerine :((

Canim kpssyi dene derim. Zaten evdeymissin. Sana da mesgale olur hem de boşu boşuna zaman gecmemis olur ;-)

Back
X