• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dinleyenim olmadıgı için derdimi size anlatmak istedim

senay22

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
18
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar. benimde her insan gibi derdim var ama ben artık dertlerimle mücadele edemıyorum kendımde o gücü bulamıyorum.Ben 22 yaşındayım 2 yıllık üniv okudum iş bulamadım 1 yıldır evdeyım çok bunaldım hangi işe başvursam cevap yok . tezgahtarlık işine bile almıyor deneyimim olmadıgı için.ve aile sorunlarım var . Babam habire boşuna okumuşsun diye yüzüme vuruyor ve dırdır başımda konuşuyor hep . Genç kızım sonuçta ihtiyaçlarım var herkes gibi ama dogru dürüst harçlık bile vermıyor hep para yok para yok lafından başka bişey bilmiyor 1 lira harcasa bana onu bile konuşuyor açıkcası çocuklugumuzdan beri baba sevgisi hiç görmedik .Annem öceden şiddet görüyordu biz büyüdükten sonra artık böyle bişey olmuyor çok çekti annem hep bizim için mücadele etti hastalık sahibide oldu .bir erkek kardeşim var 20 yaşında sürekli annemden para alıyor vermeyince evi dagıtıyor beni dövüyor durduk yere para bitincede bu sefer babamla annem tartışıyorlar artık babam susmuyor herşeyimize karışıyor . Artık böyle bir babaya saygıda gösteremiyorum bir baba evladına nasıl bela okur nasıl piç der ya nasıl kıyar ya anlamıyorum biz nerde hata yaptık ki bunları haketcek Kısacası saygı sevgi hiçbirşey kalmadı hiç huzur yok evimizde bu çocuklugumdan beri böyle ama son yıllarda daha da beter oldu huzur en büyük mutluluk gercekten huzurum olsun kuru ekmege razıyım.Artık okadar çok piskolojm bozulduki annemle babam normal konuşssalar bile tartışcaklar diye ödüm kopuyor .Etrafımda hiç dostum hiç arkadaşım kalmadı kimse dost degilmiş herkesin iç yüzünü gördüm çok yalnızım bir Allahın kulu bile halimi sormuyor ben herkesin derdini dinliyorum yardımcı oluyorum ama kimse beni sormuyor dinlemiyor insanlar çok becilleşmişler sadece kendini düşünüyorlar..bende size yazıp içimi dökmek istedim . Ben hayatım boyunca hiç mutlu olmadım yüzüm gülerken bile içim kan agladı. üzüntüden saçımda beyazlar bile çıktı sıkıntıdan okadar çok kilo aldım kı kendime özgüvenim bile yok dışarı bile çıkmıyorum hiç evde dura dura daha kötü oldum. beterin beteri var ama bende beter haldeyim ne yapacagımı bile bilmiyorum aklıma canıma kıymak bile geldi çogu kez ama bunu anneme yapamam ona bide evlat acısını çektiremem.Dayanacak gücüm kalmadı artık çok güçsüz hissediyorum kendimi .Rabbimden başka kimsem yok gece gündüz dua ediyorum bu durumdan kurtulmak için bende mutlu olmak istiyorum artık bende özgür olmak istiyorum karanlık odada tek başıma oturup aglayıp rabbime yalvarıyorum hep inşallah birgün benimde yüzüm güler Allah herkesinn gönlüne göre versin .:((

Heniz hayatın başındasın,hemen pes etmek neden ?
Ailen,dışarı çıkmana karışır mı ? Biraz yürüyüşe çıksan,hem moralin düzelir,hem kilo vermen kolaylaşır.
İş başvurularını sadece netten yapıyorsan,form doldurulan zincir mağazalara bizzat başvuru yapmanı öneririm.
Aileni değiştiremezsin ama en azından işe girersen ortamdan uzaklaşmış olursun.
Arkadaşların seni aramıyorsa,sen aramayı deneyebilirsin.

Rabbim babanı ıslah etsin canım,evlat olarak bir baba tarafından yaşadıkların çok fena .. el olsa,kapını kapatır görüşmezsin ama baba,ata,büyük..sen gene de saygını bozma,her daim merhametli ol..ne kadar vicdansız olsa dahi O SENİN BABAN,dünya'ya gelmende ki ilk vesile .. Allah'a sığın,yalnız değilsin unutma;senin rabbin var..kimse beni aramıyor,herkes bencilleşmiş diyorsun..boşver herkesi..sen rabbine sığın,gece gündüz bıkmadan dinleyen ve dualarına cevap veren rabbin .. gerçek dostluğu onda ara,devir öyle bir devir ki-bırak arkadaşlarını yeri geliyor aile bile sebepsiz yere sırt çevirebiliyor..babanın ıslah olması için,bol bol dua ve ibadet et,bu sana da iyi gelecektir..allah sabır versin,dualarım seninle..

Benim de aklıma dışarı çıkıp yürüyüş yapman kafa dagitman geldi. Halk eğitim kursları açılıyor onlara katilabilirsin hatta sertifika alarak kendin kurslar acabilirsin.
Is konusunda ise bu zincir marketler çok genci istihdam ediyorlar onlarda is arayabilirsin..
Allah annenin yardımcısı olsun..

Bir iş bulursanız gerisi gelir, pes etmeyin, evde oturacağınıza her gün çıkın ve iş arayın. Söylemesi kolay belki bize ama çok üzücü bu durumunuz, azına çoğuna bakmayın, illa ki bir iş bulunur diye düşünüyorum, ölmek istemek son çare olmalı.

Heniz hayatın başındasın,hemen pes etmek neden ?
Ailen,dışarı çıkmana karışır mı ? Biraz yürüyüşe çıksan,hem moralin düzelir,hem kilo vermen kolaylaşır.
İş başvurularını sadece netten yapıyorsan,form doldurulan zincir mağazalara bizzat başvuru yapmanı öneririm.
Aileni değiştiremezsin ama en azından işe girersen ortamdan uzaklaşmış olursun.
Arkadaşların seni aramıyorsa,sen aramayı deneyebilirsin.
Gündüzleri karışmıyorlar ama bu durumda çıkasım bile gelmıyor ,iş başvurularını netten yapmıyorum iş yerlerine gidip yapıyorum ,arkadaşlarımıda hep ben arıyorum birazda onlar arasınlar istiyorum ama aramıyorlar sadece işleri düşünce arıyorlar insanlar ne yazıkkı sadece kendilerini düşünüyorlar artık. sizede çok teşekkür ederim dinlediginiz için insan derdini birine anlatınca rahatlıyor sanki içinde tutunca daha kötü oluyor

Rabbim babanı ıslah etsin canım,evlat olarak bir baba tarafından yaşadıkların çok fena .. el olsa,kapını kapatır görüşmezsin ama baba,ata,büyük..sen gene de saygını bozma,her daim merhametli ol..ne kadar vicdansız olsa dahi O SENİN BABAN,dünya'ya gelmende ki ilk vesile .. Allah'a sığın,yalnız değilsin unutma;senin rabbin var..kimse beni aramıyor,herkes bencilleşmiş diyorsun..boşver herkesi..sen rabbine sığın,gece gündüz bıkmadan dinleyen ve dualarına cevap veren rabbin .. gerçek dostluğu onda ara,devir öyle bir devir ki-bırak arkadaşlarını yeri geliyor aile bile sebepsiz yere sırt çevirebiliyor..babanın ıslah olması için,bol bol dua ve ibadet et,bu sana da iyi gelecektir..allah sabır versin,dualarım seninle..[/QUOT

babam oldugu için bende saygımı bozmamaya çalışıyorum .çok teşekkür ederim gerçekten en çok ihtiyacım olan şey dua Allah razı olsun

Benim de aklıma dışarı çıkıp yürüyüş yapman kafa dagitman geldi. Halk eğitim kursları açılıyor onlara katilabilirsin hatta sertifika alarak kendin kurslar acabilirsin.
Is konusunda ise bu zincir marketler çok genci istihdam ediyorlar onlarda is arayabilirsin..
Allah annenin yardımcısı olsun..[/QU

benimde aklıma halk egitim kursları geldi çok kez ama hayattan okadar sogudum ki hiçbirşey yapasam bile gelmiyor artık çok yere başvurdum ses yok çogu kez çıkıp gezdim iş aradım bütün kapılar suratıma kapanıyor sanki işe bile giremedim .artık halk egitim kurslarına gitsem iyi olcak galiba çok teşekkür ederim

Allah yardimcin olsun arkadasim insallan en kisa zamanda is bulursun.Hangi bolumden mezun oldun.İskura basvuru yapabilirsin,nette is siteleri var oralarada basvuru yapabilirsin.

malasef ailemizi kendımız seçemıyoruz buda senın sınavın belkii

ağlamanın hiç bir şeye çözümü yok bılıyorsunkı

mutlu olmak yıne senın elinde mucadaleyı elden bırakma

İşsizlik konusunda bende aynı durumdayım öyle ki artık ne iş olursa olsun razıyım dedim işe girdim ama patronum ruh hastası çıktı
O zaman dedim ki Sevgi, hemen olmak zorunda değil demek ki zamanı değil
Seni anlayan bir tek Rabbindir. Ona sığın, al seccadeni bir tek ona anlat derdini, ona ağla, ondan iste..
( Dini inancını bilmediğim söylüyorum yanlış anlama)
İç huzurun olmazsa milyarların olsa mutlu olmazsın
Aza kanaat edelim çoğu da olsun zamanla..

Allah yardimcin olsun arkadasim insallan en kisa zamanda is bulursun.Hangi bolumden mezun oldun.İskura basvuru yapabilirsin,nette is siteleri var oralarada basvuru yapabilirsin.

sagol arkadaşım inşallah bulurum iş tıbbi ve aromatik bitkiler okudum 2 yıllık işkura başvuru yaptım kaydım var internettende başvuru yapıyorum birkaç siteeden dışarı çıkıpta arıyorum ama olmuyor bekliyorum inşllh birgün bir işim olurda en azından kimseye muhtaç olmam

Bir iş bulursanız gerisi gelir, pes etmeyin, evde oturacağınıza her gün çıkın ve iş arayın. Söylemesi kolay belki bize ama çok üzücü bu durumunuz, azına çoğuna bakmayın, illa ki bir iş bulunur diye düşünüyorum, ölmek istemek son çare olmalı.

iş olsun benim için azı çogu hiç önemli degil ama o bile olmuyor hergün çıkamasamda çogu zaman çıkıp iş arıyorum çogu yere başvuruyorum ama olmuyor

İşsizlik konusunda bende aynı durumdayım öyle ki artık ne iş olursa olsun razıyım dedim işe girdim ama patronum ruh hastası çıktı
O zaman dedim ki Sevgi, hemen olmak zorunda değil demek ki zamanı değil
Seni anlayan bir tek Rabbindir. Ona sığın, al seccadeni bir tek ona anlat derdini, ona ağla, ondan iste..
( Dini inancını bilmediğim söylüyorum yanlış anlama)
İç huzurun olmazsa milyarların olsa mutlu olmazsın
Aza kanaat edelim çoğu da olsun zamanla..

Zaten hep rabbime dua ediyorum gece gündüz dua ediyorum hayırlı bir iş istiyorum ama dedigin gibi zamanı degil demekki bekliyorum ama öyle anlar gelıyorkı sabırda kalmıyor insanda .ben başta iş degil huzur istiyorum rabbimden zaten huzurum olmasa ben parayı pulu napayım

malasef ailemizi kendımız seçemıyoruz buda senın sınavın belkii

ağlamanın hiç bir şeye çözümü yok bılıyorsunkı

mutlu olmak yıne senın elinde mucadaleyı elden bırakma

evet malesef ailemizi kendimiz seçemiyoruz mücadele etcek gücü kendimde bulamıyorum artık ama annem için mecbur mücadele etmem lazım

ne bölüm mezunusun
çağrı merkezi yada satış işlerine başvurmuyormusun onlar hemen alıyorlar çnk ihtiyaç fazla olduğundan

Zaten hep rabbime dua ediyorum gece gündüz dua ediyorum hayırlı bir iş istiyorum ama dedigin gibi zamanı degil demekki bekliyorum ama öyle anlar gelıyorkı sabırda kalmıyor insanda .ben başta iş degil huzur istiyorum rabbimden zaten huzurum olmasa ben parayı pulu napayım

Aynen bende öyle düşünüyorum
Sıkma canını yaradan görüyor elbet bize de hayır kapıları açılacak bir gün.

ne bölüm mezunusun
çağrı merkezi yada satış işlerine başvurmuyormusun onlar hemen alıyorlar çnk ihtiyaç fazla olduğundan

Çagrı merkezine hiç başvurmadım ama satış işlerine başvurdum her yer deneyime bakıyor o yüzden almıyorlar ben tıbbı ve aromatik bitkiler mezunuyum

Her yer illa ki deneyim deneyim diye tutturmuyor ben 6-7 ay çağrı merkezinde çalıştım ilk girdiğimde deneyimsizdim ve senin gibi önlisans mezunuydum ilk bir kaç gün eğitim verip işe başlattılar çağrı merkezleri okuldan yeni mezun, deneyimi olmayan, genç personeller alıyor genelde... Bence çağrı merkezi iş hayatına başlangıç için çok ideal nette bir sürü ilan var bunla ilgili başvur çağırırlar bir yerden canım.

Back
X