• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dini nikah kıyacak hoca arıyorum

İlan etmeyeceksiniz. Ailenizin haberi olmayacak. O dini nikahın ne kadar geçerli olduğu muamma resmen. Hadi sevgilinie ayrildiniz. Adamın elinde sizi bosayip bosamamasi. İmam nikahiniz düşmeden nasıl evleneceksiniz yeniden. Çocuk oyuncağı değil ki bunlar.( Dini hassasiyetiniz olduğunu düşündüğüm için yyaptim bu yorumu

Nikahı yapabiliyor olsak, düğüne ne gerek var zaten. Resmi şeyler araya girdiğinde aileler, istekler ve daha karmaşık bir sürü şey araya giriyor ne yazık ki. Onların hazır olmalaronı süreci beklediğimizde bu en az 5-6 senemizi almış olacak. En iyi ihtimalle. Emin olun tüm detayları düşündük
Detaylar bitmez yalnız
Dini nikah var diye rahat olup sonra başka şeyler çıkmasın pişman olacak şeyler olmasın
5-6 sene çok uzun bi zmn çünkü

İlan etmeyeceksiniz. Ailenizin haberi olmayacak. O dini nikahın ne kadar geçerli olduğu muamma resmen. Hadi sevgilinie ayrildiniz. Adamın elinde sizi bosayip bosamamasi. İmam nikahiniz düşmeden nasıl evleneceksiniz yeniden. Çocuk oyuncağı değil ki bunlar.( Dini hassasiyetiniz olduğunu düşündüğüm için yyaptim bu yorumu
Aşırı dindar insanlar değiliz ama yaşadığımız bazı şeylerden sonra. Bir çok konuda daha dikkat etmeye başladık. Zaten talak hakkı ben de olacak.

Herkese duyurmadığınız sürece nikahınız geçersiz sayılır, işinize geldiği gibi uygulamayın.
Öyle bir şartı yok dini nikahın. Mezheplere göre değişen detaylar. Zaten kimse saklamak istemez, neden saklamak isteyelim elimizdeki seçenek ya dini değerleri hiç saymak o süreye kadar ya da o arada dini nikah kıymış olmaz

Back