• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dini içerikten nasıl ban yedim

ZlRlLTl

Çaresizseniz...Çare'SİZ'siniz...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
490
407
23
39
Merhabalar
Yaptığım bir yorum nedeniyle yeni üye olduğum halde uyarı bile vermeden 3 gün ban yedim.site kurallarını oturdum üşenmeden okudum herhangi aykırı bir davranışım yok hakaret etmedim küfür etmedim.yorumum şu şekilde;

Herkes tepki vermiş ama Bazı şeylerin idrakındaysanız ve bu durumdan rahatsızsanız sizin dışınızda gelişen tabiri caizse huyu elinde değil derler ya istemeden yaptığınız bi durum bu.Böyle şeylerde nazar büyü haset kimsenin aklına gelmez çünkü bi insanı suçlamak ona yardım etmekten daha kolay gelir.Bu bayanı ve yaptıklarını asla tasvip etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama belliki oda bu durumdan rahatsız ve çözüm arıyor.O yüzden eleştirmek yerine çözüm bulmaya bi yuvayı kurtarmaya çalışalım.Şimdi sana gelelim Depiedra bu yaptığın hareketlerin hoş olmadığının zaten farkındasın belki saçma gelebilir bu senin maneviyatınla alakalı ama ben yinede yazıcam görüşlerimi.üzerinizde çok nazar yada kötü niyetle yapılmış bişeyler olabilir.bu yüzden sana tavsiyem evini sildiğin suya sirke kat hergün Ayetel kürsi okuyarak sprey şişesine koyduğun sirkeyi evine sık sonra aç camı havalansın yıkandığın suya sirke koy yıkan çünkü sirkenin olduğu yerde nazar ve kötülük barınmaz bu birr...Hergün sabah 21 felak 21 nas oku nazar vs için hem eşin hem yuvan için bu iki...kendi sinirin için elinle muhabbetin için beğenmediğin herşeyin aile saadetin için internette çok güzel dualar zikirler var lütfen inanarak oku kalpten dua et bu üçç...ve son olarak kardeşim bir an sonraya garantimiz yokken düşünki eşine (Allah korusun) bişey oldu nasıl vicdan azabı çekersin her an onu kaybetme korkusuyla Allahtan korkarak Allah rızası için eşine iyi davran.Hatta bi tavsiye eşin yanındayken Ağzına bir nohut veya fasulye tanesi al tam konuşacakken o diline dolanır o zaman bu söylediklerim gelir aklına ve susarsın inşallah.Ve işe önce niyet ederek dua ederek başla Rabbim vekilim ol eşimi sevdir onun her halini gözüme hoş göster aramıza muhabbet ver de sonra eşinden özür dile biraz uzun oldu ama hakkını helal et umarım Allah sana hidayet versin inşallah.

Burada ne gibi bi yanlış yapmışım yada islam ülkesinde dini içerik nasıl yasak hiiçç anlamadım nacizane açıklama bekliyorum.

Merhaba,
uyarınız 3 gün değildir, ceza puanlarınıza baktım ilk uyarınız, bu sebeple sistem sizi en fazla 1 gün banlı tutar.

Burası site ve sitede her inançtan üyemiz mevcut, dini içerik uyarısı aldım diyorsunuz, bunun anlamı dini içerik sadece İslam dinini kapsamıyor, Hıristiyan bir üye de, Yahudi, Budist bir üye de dini içerikli yorum yazamaz, Deist veya Ateist bir üye de dini içerik yazamaz veya hiçkimse bir başka dini, mezhebi tahrik edici, küçük düşürücü yazılar yazamaz.

Kullanım sözleşmemizde aynen şu yazar:
  • Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.

Lütfen bölüm kurallarını okuyunuz:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Back