Din sınavında yanlış şık Ali İsmail!

elemanın işgüzarlığı olabilir gerçektende yargısız infaz yapmış gibi olmayalım, zaten o görsel gerçek fotoyken diğerleri çizgi, yapan şahıs kasten yapmış belli

Özür dilemişler zaten yoksa dilemezlerdi ki. Başlarına iş açılmazdı bence türkiyede böyle bir şeyden :)

Eger dogruysa yapilan buyu bir saygisizlik ve hata duzeltilmeli ve aileden ozur dilenmeli.Ama bu konuyu dini egitimle nas bagdastirdi bazi arkadaslar anlayamadim.Din konusu tartismaya kapalidir.

niye oturan çocuk yazsın ki görsel arasın, zaten görseli diğer 3 resimdeki gibi çizim olarak mevcut, kim yaptıysa kasıtlı yaptığı ortada, kovulmayı hak etmiş, sadece kovulmakla kurtulduğuna şükretsin

Gezide öldürülen bütün gençlere çok çok üzüldüm ama ali ismail nedense hep daha bir acitti canımı.

Içimden gelen şey bu pisligi yapana küfür etmek ama dışa vurumu öyle olmuyo tabi

Birinin kasıtlı yaptığı ortada. Kim yaptıysa Allah ıslah etsin. Hic değilse ölmüş birinin arkasından boyle birşey yapılmaması gerektiğini bilebilseymis keşke.

Ayrıca konunun başındaki yorumlar ayrıca üzdü beni. Arkadaşlar tamam dini eğitime karşı çıkabilirsiniz, saygı duyarim ama nnasıl bir nesil yetiştirmek istiyorlar(!) gibi
şeyler soylenmis. Dini eğitim alinirsa sizin için ne gibi bir tehlike arz ediyor, onu öğrenmek istiyorm ben. Ve bu olaydaki gereksiz sahsiyetlerin yaptigi terbiyesizlikleri kaale almayın lütfen.
Eklemek isterim; ben hatalı olabilirim belki ama, kusursuz olan İslam'dır.
Anlatabildim umarım. Konuyu dine cektim, özür dilerim ama bu anlam karmaşasını bir çözmek gerek değil mi..

Kasıtlı yapmış işte hepsi çizilmiş bir tek o fotoğraf...
Neyse kovulmuşsa çok iyi olmuş.

X