Şampuan ve Saç Kremleri Dimethicone hangi şampuanlarda bulunmuyorr...????

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Dimethicone saça zarar verdigini ögrendim...bende bir kaç gündür marketlere gidip araştırma yaptım..otacının ısırgan otlu şampuanında yoktu mesala..sizin bildiginiz başka şampualar varmı??

Dimethicone saça zarar verdigini ögrendim...bende bir kaç gündür marketlere gidip araştırma yaptım..otacının ısırgan otlu şampuanında yoktu mesala..sizin bildiginiz başka şampualar varmı??

slm tatlım ben de artık kullandığım her üründe o maddeye bakıyroum kremlerde bile var çünkü varsa almıyourm bir ara şampuanlar da da takmıştım araştırdım benim tek buldupum dalindi.bebek şampuanında yok dimethicone.onu kullanıyorum artık eskisi kadar dökülmüyo saçlarım a.s

saolun kızlar tşk ederimm..:) şimdilik otacı şampuan kullanıyorum onda dimethicone yoktu..şuan memnunum..bakalım zaman ne gösterecek..

Organicum yağlı saçlar için olanı ve Dfn garlıda yok dimethicone.:hulya:

Arkadaslar kozmetik şampuanların hepsinde var bu madde(blendax,pantene,head&shoulders,elidor vs) fakat bitkisel şampuanlar kullanmayı deneyin ben head&soulders kullanıyordum saçlarım çok feci dökülüyordu JEUNESSE aldım bugun kullanmaya baslıcam içeriginde dimethicone maddesi yok bakalım sonuc iyi olur umarım

Otacı ısırgan otlu şampuanda Dimethicone YOKKK arkadaşlar.. ben 1 aydır kullanıyorum cook memnunumm:) tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…