Dilimin altindakiler nedir

Fotoğraf için kbkmayin bende genital sigil vardı hpv sonucunu bekliyorum tesadüf dilimin altı böyle şeyler var dünyam başıma yıkıldı sizce hpv mi
Kız ne hpv si ağız içi yara gibi bişey dut pekmezi ama acı olacak çok iyi geliyor

Değil pıtırcık,tanecik ne dersen ondan. Hpv değilim düzenli kontrollerimi oluyorum, suruntu testi de veriyorum saglikliyim.

Örneğin; "Dil kökünde oluşan kabarcıkların nedenlerini; dili ısırma, bağışıklık sisteminin güçsüzlüğü, yetersiz beslenme, alerjik maddeler, sigara tüketimi, kawaski sendromu, dil yaralanmaları, oral herpes, aftlar; sık görülmemekle birlikte kanser, pamukçuk ve enfeksiyonlar olarak sıralayabiliriz. " Bu belirtiler de var.

Bu arada bu kadar korkunuz hpvli biriyle ilişki yaşamanızdan dolayı mi ? Oral birliktelikte oldu mu ? Yani hpv çeşitli yollarla evet bulaşır ama en güçlüsü cinsellik siz yasadinizda mi korkuyorsunuz yoksa siğil ve Google mi sizi bu korkuya itiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…