Piercing, Hızma Dilimi deldirmek istiyorum

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Merhaba kızlar daha önce dilini deldirenler varsa bana yardımcı olabilirler mi ? çok can yakıyor mu ,iyileşme süresi ne kadar ? nasıl bi bakım gerekiyor ve konuşunca belli oluyor mu ?

canım ben piercingi çok severim fakat yüzde görülen yerlerde pek hoşlanmam. o yüzden bir göbeğimde bir de dilimde piercing var.
öncelikle dil delimini görmek istiyorsan videosunu canlı canlı izle derim internette dil piercing takımı falan yazarsan bulabilirsin.
ilk önce dilinin altından üstünden bi kalemle işaret alıyolar nokta gibi. yamuk delinmesin diye. sonra uyuşturucu bir şey sürüyorlar.
piercingini zaten kendin seçiyorsun oradan. sonra kalın bir iğneyi alıyorlar alttan geçirip üstte birleştiriyolar. ondan sonra da piercingini yerleştiriyorlar.
iğneyi sokarken acı hissetmiyosun ama çekerken biraz acıyor. temizlemesi için sadece gargara veriyolar. eczaneden alıyorsun 3-4 lira civarı markasını piercingci öneriyor zaten.
hergün o gargarayla sabah akşam ağzını çalkalıyorsun o kadar. yemek yerkenn 1 hafta zoorlanıyosun hatta sıvıyla beslensen çok iyi olur. yumuşak şeyler yemeye özen göster.
iyileşme sürecinde çok can acısı hissetmiyorsun azcıkk sadece. dayanılabilir bi acııı. sonrasında zaten hiç bi problem yok fakat dilin iyileşse bile gargarayı 2-3 ay kullanmaya devam et.
zaten o gargara ağızdaki mikropları temizliyor. benim annem günlük hayatında da kullanıyor o gargarayı.
Benden bu kadar sormak istediğin varsa yardımcı olurum :)

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız :) birşey daha soracağım fiyatı ne kadar ?

Dil hiç can yakmıyor ve konuşamama yemek yiyememe gibi bir durum yok iyi bir yerde deldirirsen,hijyenik olmasına dikkat et istersen kendi deldirdiğim yeri bile verebilirim sana ben deldirip direk acılı köfte yedim,ilk gün azıcık peltek bir konuşma var ama sonra geçiyor

Merhaba kızlar daha önce dilini deldirenler varsa bana yardımcı olabilirler mi ? çok can yakıyor mu ,iyileşme süresi ne kadar ? nasıl bi bakım gerekiyor ve konuşunca belli oluyor mu ?

dilini deldirdiğin günden itibaren dilin şiş oluyor beş gün civarı.bakımı içinse ben bir tek spreyli gargarayı piercingin etrafına sıkmıstım diye hatırlıyorum,hem altına hem üstüne ama bu sadece iyileşinceye kadar değil arada bir hep yapılması gereken bir şey hijyen için.onun dısında ben ertesi gün zar zor lahmacun yemiştim,çünkü ailemin haberi yoktu ve çaktırmamam lazımdı,odamda yemiştim hatta.konusmam da hafif değişmişti dilim şiştiği için ama bir şekilde atlasmıstım o zamanları,tam da vize haftasının öncesine denk gelmişti dilimi deldirmem.bir hafta alkol alma,sonra başlayabilirsin ama sonra bakımını yap piercingin,benim piercingimin etrafında beyazlasma olmustu bakımı aksattıgımdan dolayı ona dikkat et.benimki hep uzun piercingle kaldı,normalde dil şiştiği için ilk başta ondan takıyorlar sonra da kısasını.ben de hep uzunu kaldı hiçbir problem olmadı.ben soylemedikçe kimse anlamamıştı hiç dilimde piercing olduğunu,konusurken vs dısardan gözükmüyordu hiç.geçmiş zamanlı konusuyorum cunku anıden gelen bi sıkıntı sonucu cıkarmıstım piercingimi keske yapmasayısım elinde sonunda cıkarıcaktım zaten okul bitince

tüm bölgelerde önemli olmakla birlikte özellikle dudak ve dil piercingi için hijyen çok önemli.. yaptırırken ayrı , deldirdikten sonra ayrı dikkat etmen gerekiyor.. bu açıdan yaptırdığın kişi çok önemli öncelikle.. sonrasında ise beslenme olarak ve ağız temizliği konusunda çok dikkatli olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…