- 5 Kasım 2015
- 14
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi Mersinlihatun
Çok teşekkür ederiiim :)Valla meme ucuma bile cesaret ederim ama dilime yapamazdım iyi cesaret:) birkaç güne düzelir hiç canını sıkma, sonra da keyiflenirsin ne güzel duruyor diye:) güle güle kullan piercinglerini:))
Bak sadece meraktan soruyorum..
Bir insan kendine bunu neden yapar yaa..?
AyyKulakta helix tragus ve rook olmak üzere 9 piercing. Göbek , dil , çene piercinglerim var. Ayrıca 4 dövmem de var. Vücuduma iğne batmasından zevk alan bir psikopatsan sonucunu düşünerek her acıya katlanırsın !
Ben seviyorum valla:) keşke senin kadar cesaretli olsam da yapsamKulakta helix tragus ve rook olmak üzere 9 piercing. Göbek , dil , çene piercinglerim var. Ayrıca 4 dövmem de var. Vücuduma iğne batmasından zevk alan bir psikopatsan sonucunu düşünerek her acıya katlanırsın !
Kulakta helix tragus ve rook olmak üzere 9 piercing. Göbek , dil , çene piercinglerim var. Ayrıca 4 dövmem de var. Vücuduma iğne batmasından zevk alan bir psikopatsan sonucunu düşünerek her acıya katlanırsın !
Uzaktayım maalesefGel buyur
Uzaktayım maalesefyoksa bi tantuni sefasina hayır demezdim ama en çok kerebic özledim
Kiiizzz sen bir iki haftaya tantuniyi kerebiçi gömersin ama ben ancak rüyasını görürümYemek yiyemeyen birine böyle yorum yazmak çok acımasızca
Kiiizzz sen bir iki haftaya tantuniyi kerebiçi gömersin ama ben ancak rüyasını görürüm