- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.102
- 748
Hayat bazen cok acımasız be Arte bazen burada gördüğüm fotoğraflar kendi halime şülretmeme vesile oluyorUmarım dilinin altına yastık koyan birileri olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat bazen cok acımasız be Arte bazen burada gördüğüm fotoğraflar kendi halime şülretmeme vesile oluyorUmarım dilinin altına yastık koyan birileri olur
Hastaneye gitse alçıya alırlar aslında. En azından bir süre idare eder.Keşke elimizden birşey gelse of kötü oldum ya
Evet ya, kızın dili kırılmış ve farkında değil. Çok fena çok.Hayat bazen cok acımasız be Arte bazen burada gördüğüm fotoğraflar kendi halime şülretmeme vesile oluyor
Bi kaç ay idare etse bariHastaneye gitse alçıya alırlar aslında. En azından bir süre idare eder.
Tutmayabilir. Genelde tutmuyor ama denemekten zarar gelmez. İlk ay askıya alırlar zaten. Sonrası nasıl olur bilemem.Bi kaç ay idare etse bari
Cok acı cok benim kaynımın da askıya alınmıştı 7 yıl hamile kalamadı.Tutmayabilir. Genelde tutmuyor ama denemekten zarar gelmez. İlk ay askıya alırlar zaten. Sonrası nasıl olur bilemem.
İşte öyle de bir yan etkisi var maalesef. Askıda kuruma olabiliyor. Söylenmese bile günlük ıslatılması lazım. Hiçbir şey yapılamıyorsa bir köşesine kaseyle su koyup nemli tutmak gerekiyor.Cok acı cok benim kaynımın da askıya alınmıştı 7 yıl hamile kalamadı.
Kimsesi de yok galiba, kim ıslatıcak ki?Allah kimseyi kimsesiz bkrakmasın..İşte öyle de bir yan etkisi var maalesef. Askıda kuruma olabiliyor. Söylenmese bile günlük ıslatılması lazım. Hiçbir şey yapılamıyorsa bir köşesine kaseyle su koyup nemli tutmak gerekiyor.
Olmazsa hortum bağlar. Yapacak bir şey yok.Kimsesi de yok galiba, kim ıslatıcak ki?Allah kimseyi kimsesiz bkrakmasın..
Hortumuydu fıskıyesiydi nasıl masraf.En az üç ay nohut dürüm yiyemez zaten.Olmazsa hortum bağlar. Yapacak bir şey yok.
Püre yapıp pipetle içecek maalesef bütün yemekleri. Yaz da geliyor, su kesilmezse bir problem yaşamadan kurtarır dediğim gibi hortumla.Hortumuydu fıskıyesiydi nasıl masraf.En az üç ay nohut dürüm yiyemez zaten.
Bu yaz kurak gececek diyorlar ama iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah hortumla kolaylıkla halleder. Konu sahibinin de sınavı buymuş.Püre yapıp pipetle içecek maalesef bütün yemekleri. Yaz da geliyor, su kesilmezse bir problem yaşamadan kurtarır dediğim gibi hortumla.
B12 eksikliği bu nerde görsem tanırım yıllardır çekiyorumKusura bakmayın özür diliyorum şimdiden resim için dil ucumda küçük keskin nokta şeklinde çıkıntı var bide dilim çok keskin 2 gündür bi sorun teşkil eder mi bugün vitamin ilacına başladım endişem var
Aynen var hap kullandımB12 eksikliği bu nerde görsem tanırım yıllardır çekiyorum