Komik misin?Arkadaşlar gözünde x ray ışını olmayan bu tarz konularda teşhis koymasın lütfen.
Tedavi görüyor musunuz?Ben başına böyle birsey gelen varmi sordum. Panik atağı var oldu mu !!!
Tamam sor da, fikir yürütene neden atarlandın. Liken dese ne olur, dü ağız yarası dese ne olur. Üyelerin cevabına göre reçete mi yazılacak sanaBen başına böyle birsey gelen varmi sordum. Panik atağı var oldu mu !!!
ÇookKomik misin?
Doktora gidecek olsa burası neden var? Tam anlayamadıysanız daha yakın çekim isteyin ya da farklı açılardan fotoğraf isteyin. Ne bileyim siyah-beyaz ya da sepya fotoğraflar isteyin. Ama iyice bakmadan yanlış teşhis koymayın rica ederim.Burdan teşhis konulamaz ki fikir yürütülür ancak ben fotoda beyazlık kısımlarını benzettim Bi bak dedim doktora gitsin arkadas
Engeller midKusura bakmayın özür diliyorum şimdiden resim için dil ucumda küçük keskin nokta şeklinde çıkıntı var bide dilim çok keskin 2 gündür bi sorun teşkil eder mi bugün vitamin ilacına başladım endişem var
Doktora gidecek olsa burası neden var? Tam anlayamadıysanız daha yakın çekim isteyin ya da farklı açılardan fotoğraf isteyin. Ne bileyim siyah-beyaz ya da
Psikolojik destek öneriyorum.Ben doktor öncesi bilgi almak istedim başına böyle bisey gelen varmi diye beni kınayan benden beter olsun
AA Defne hanım, ya tam benzetin ya da hiç benzetmeyin. Yoksa ayıp oluyor.Bende zaten benzettim dedim tabiki doktora gitsin
Peki özür dilerim hata ettim mesajımı yok sayalım konu sahibi siz de öyle yok sayın.gecmis olsun tekrar umarım ciddi bise yoktur kaygılarınız gecerAA Defne hanım, ya tam benzetin ya da hiç benzetmeyin. Yoksa ayıp oluyor.
Ciddi değiliz.Peki özür dilerim hata ettim mesajımı yok sayalım konu sahibi siz de öyle yok sayın.gecmis olsun tekrar umarım ciddi bise yoktur kaygılarınız gecer
TövbeeBen doktor öncesi bilgi almak istedim başına böyle bisey gelen varmi diye beni kınayan benden beter olsun
K bakmayın biraz kafam bozuk da algılarim kapandi ironi yaotiginizi anlamadimCiddi değiliz.
Tühh iyi değil bu durum.Kusura bakmayın özür diliyorum şimdiden resim için dil ucumda küçük keskin nokta şeklinde çıkıntı var bide dilim çok keskin 2 gündür bi sorun teşkil eder mi bugün vitamin ilacına başladım endişem var
Dilindekiler şey canım nasıl desem, tüh ya gençsiniz deBen doktor öncesi bilgi almak istedim başına böyle bisey gelen varmi diye beni kınayan benden beter olsun
Pat diye söylemeyin bence de :/Dilindekiler şey canım nasıl desem, tüh ya gençsiniz de
Kaldıramaz zaten nasıl kaldırsınPat diye söylemeyin bence de :/
Peki siz bilirsiniz üzüldüm şuan yanında destek olacak birileri vardır inşallahKaldıramaz zaten nasıl kaldırsınama acı gerçeği bilmeli, bu onun hakkı.
Umarım dilinin altına yastık koyan birileri olurPeki siz bilirsiniz üzüldüm şuan yanında destek olacak birileri vardır inşallah
Keşke elimizden birşey gelse of kötü oldum yaPeki siz bilirsiniz üzüldüm şuan yanında destek olacak birileri vardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?