Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dilimde nokta gibi seyler var resimli
- Konu Sahibi tugbaoyku
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
Ne endişeniz var?Kusura bakmayın özür diliyorum şimdiden resim için dil ucumda küçük keskin nokta şeklinde çıkıntı var bide dilim çok keskin 2 gündür bi sorun teşkil eder mi bugün vitamin ilacına başladım endişem var
Yani dilim normal mi endişem derken kötü bit kanser vs miNe endişeniz var?
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
Yani burada fotoğraftan kanser vs teşhisi koyabilecek biri yok bildiğim kadarıyla. İsterseniz bir doktora gidin.Yani dilim normal mi endişem derken kötü bit kanser vs mi
Cildiye baktı ama normal dedi. 3 ay önce belki anlayan vardirYani burada fotoğraftan kanser vs teşhisi koyabilecek biri yok bildiğim kadarıyla. İsterseniz bir doktora gidin.
Allah aşkına alakası yokLiken diye Bi hastalık var ona benzettim netten Bi arastirin
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
Doktordan daha uzman kişiler vardır diyorsunuz yani burada?Cildiye baktı ama normal dedi. 3 ay önce belki anlayan vardir
İnsanları yanlış yönlendirmeyi o bildiğin yara gibi bAllah aşkına alakası yok
3 ay önce bakri ama bu sivilceler 2 3 gün içinde olduDoktordan daha uzman kişiler vardır diyorsunuz yani burada?
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
3 ay önce neden göstermiştiniz?3 ay önce bakri ama bu sivilceler 2 3 gün içinde oldu
Neyi yanlış yönlendiriyorum yönlendirme gibi Bi yetkim yok benzettim dedim kesin o demedim bi doktora gidin burdan sormayın o zamanİnsanları yanlış yönlendirmeyi o bildiğin yara gibi b
- 3 Eylül 2018
- 8.791
- 46.945
- 548
Nasıl ya? Yanlış yönlensek yanlış teşhis mi koyarız. Çok ilginç.İnsanları yanlış yönlendirmeyi o bildiğin yara gibi b
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
Doğru teşhis koymayacaksanız konuşmayın lütfen.Neyi yanlış yönlendiriyorum yönlendirme gibi Bi yetkim yok benzettim dedim kesin o demedim bi doktora gidin burdan sormayın o zaman
Bencede bayanın o dediğin şey bildiğin yaraDoğru teşhis koymayacaksanız konuşmayın lütfen.
Ben başına böyle birsey gelen varmi sordum. Panik atağı var oldu mu !!!Nasıl ya? Yanlış yönlensek yanlış teşhis mi koyarız. Çok ilginç.
Burdan teşhis konulamaz ki fikir yürütülür ancak ben fotoda beyazlık kısımlarını benzettim Bi bak dedim doktora gitsin arkadasDoğru teşhis koymayacaksanız konuşmayın lütfen.