- 14 Nisan 2019
- 139
- 308
- Konu Sahibi Saykologist
21 yaşımdayım, 1 yıl önce sevgilimden ayrıldım, ayrıldığımız hafta yataktan çıkamayacak kadar hasta oldum, 1 hafta içinde 7 kilo verdim, o gün bugündür 45 kiloyum, o hastalıktan sonra dilimin üstü 6 ay boyu beyaz tabakayla kaplıydı, doktor vitamin eksikliği dedi, konuyu kapattık, 6 ayın sonunda bir kaç gün içinde dilimin üstünde peşpeşe kabartılar çıkmaya başladı, dikkatli baktığımda siğil olduğunu anladım, internette sebebini araştırırken HPV diye bir şeyin varlığını öğrendim, eski sevgilimle tam olarak oral denmese de bu şekilde bir cinsel ilişki yaşamıştık. Ona anlattığımda konunun onunla ilgisi olmadığını, daha önce herhangi bir cinsel ilişkisi olmadığını sadece 2-3 kişiyle öpüştüğünü, kendi genital bölgesinin temiz olduğunu söyledi. Ondan mı bulaştı, yoksa yediğim içtiğim bişeyden mi bulaştı bilmiyorum, doktora gitmedim 6 aydır burda okuduğum yorumlardan ötürü kendiliğinden geçer diye bekliyorum, üstüne bazen hint yağı sürüyorum, ne yapmalıyım bilmiyorum, bu siğiller genital bölgeme de geçer mi diye korkuyorum, doktora gitmeli miyim, bana da smear testi yaparlar mı, ağız içi siğili için çok fazla bilgiye ulaşamadım, beni aydınlatır mısınız lütfennn?