• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dili dışarda olan bebeğim

reyyan87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
3.238
2.354
398
kızlar doğum yapalı 42 gün oldu bebeğim doğdugunda üst damağını emiyordu sonra dilini iki dudağının arasında hafif dışarda tutmaya başladı doktor normal diyor bazı bebekler bunu yapar ama zamanla unutur diyor aynı şeyi yaşayan var mı yada duyan çevresinde...

kızlar doğum yapalı 42 gün oldu bebeğim doğdugunda üst damağını emiyordu sonra dilini iki dudağının arasında hafif dışarda tutmaya başladı doktor normal diyor bazı bebekler bunu yapar ama zamanla unutur diyor aynı şeyi yaşayan var mı yada duyan çevresinde...

canım bizimki de sürekli dışarı çıkarıyor ben de anlaamdım neden...dili hafif beyazımsı ondan mı acaba dedimbir de acıktığında yumruk yapmış parmağını emiyor :44:

canım bizimki de sürekli dışarı çıkarıyor ben de anlaamdım neden...dili hafif beyazımsı ondan mı acaba dedimbir de acıktığında yumruk yapmış parmağını emiyor :44:

aynı durumu bende yaşıyorum dilini karbonatlı su ile siliyoruz iyi gelmeye başladı ve doktorumuz troid testi yaptırdı oda temiz çıktı bırakın çocuğu rahat diyor ama annelik yapamıyorum bide acıkınca bizimkide yumruk yapıp emmeye çabalıyor :) bide kbb doktoruna görmeye karar verdim bakalım o ne diyecek inşallah hastalık felan çıkmaz....

:)) benim ikinci bebegimde aynisi oldu resmen dili disarda dogdu bir sure oyle gitti aynen doktor normal dedi suan kizim 14 aylik ve hic bir sikinti yok hic merak etme benimki 3 ay dan fazla surdu sonra gecti suan gayet normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) benim ikinci bebegimde aynisi oldu resmen dili disarda dogdu bir sure oyle gitti aynen doktor normal dedi suan kizim 14 aylik ve hic bir sikinti yok hic merak etme benimki 3 ay dan fazla surdu sonra gecti suan gayet normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım bizim ki daha geçmedi ama eskisi kadar da dışarıda değil umarım oda kalmaz....

Merhaba yıllar geçmiş duzeldimi bu durum

Back
X